Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

CityDeal julkisti ajanvarauspalvelun diilimarkkinointiin

Groupon / CityDealGroupon eli Suomessakin toimiva diilipalvelu, on julkistanut Iso-Britannian markkina-alueelle uuden Scheduler ajanvarauspalvelun. Sivustolla toimiva täysin ilmainen ajanvarauspalvelu on erityisesti suunnattu mm. kylpylöille ja kauneushoitoloille, joiden liiketoiminnan yksi tärkeimmistä ominaisuuksista onkin ennalta varattu aika.

Palvelun ansiosta diilin ostanut henkilö voi samalla varata ajan diilinsä käyttämiseen poistumatta Grouponin sivuilta. Varauksesta ostaja saa sähköpostivahvistuksen sekä lisäksi vuorokautta ennen varattua aikaa muistutuksen varauksestaan. Palvelu perustuu vuonna 2009 perustetun kanadalaisen OpenCalcin sovellukseen, jonka Groupon osti syyskuussa 2011.

Kauneusalan yrityksissä ajanvarauspalvelut eivät ole uusi asia, joten varsinaisesti mitään uutta tämä ei yrityksien näkökulmasta asiaan tuo. Varovaisia arvioita on kuitenkin esitetty, että Scheduler ajanvarauspalvelun mukaan tulo tulee hankaloittamaan yrityksien toimintaa. Kun asiakas voi internetin välityksellä sekä varata ajan, että peruuttaa sen mihin vuorokauden aikaan tahansa puhumatta kenenkään kanssa, voi aikojen varaamisesta ja niiden perumisesta viime hetkellä tulla tapa. Kauneudenhoitoalalla erityisesti uuden asiakkaan ollessa kyseessä, on ajanvarauksen yhteydessä keskustelu erittäin suotavaa mm. oikeanlaisen hoitomuodon löytämiseksi ja lisäksi kaikkien asiakkaiden osalta ajan perumisen yhteydessä uuden sopivamman ajankohdan löytäminen on myös oman työn kannalta tärkää. Suurin osa kauneudenhoitoalan yrityksistä on yhden tai kahden hengen yrityksiä, joten työmäärät voivat heittää rajustikin eri päivien välillä.

Groupon / CityDeal on hetkessä diilijättiläiseksi nousseen kansainvälisen Groupon yrityksen diilipalvelu. Palvelu tarjoaa 50-70 % alennusella esimerkiksi ravintolat, hyvinvointipalvelut, verkkokauppojen lahjakortit ja ostokset. Groupon CityDeal (www.citydeal.fi) on Suomessa toimivista internetissä diilipalveluita markkinoivista palveluista suurin. Groupon CityDeal diilit on sivustolla jaettu kaupunkien mukaan, esimerkiksi Helsinki, Tampere, Turku ja monet muut paikkakunnat ova saaneet omat tarjoussivunsa. Tämän lisäksi löytyy kategoria ‘koko maa’, jossa on koko maata koskevia diilejä kuten verkkokauppojen tarjouksia.

Komedo.fi ei tavoittanut CityDeal Oy:stä ketään kommentoimaan onko ajanvarauspalvelu tulossa myös Suomen markkinoille.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Viihde CityDeal julkisti ajanvarauspalvelun diilimarkkinointiin