Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Yhdysvaltojen top 10 kauneuteen panostavaa kaupunkia

InStyle lehti ja yhteisöpalvelu Foursquare olivat tehneet mielenkiintoisen tutkimuksen, jossa selvitettiin minkä Yhdysvaltojen kaupunkien asukkaat ovat eniten kiinnostuneita kauneudenhoidosta.

Foursquare kävi InStyle lehden toimeksiannosta läpi kaikkiaan 15 miljoonan kävijän palveluun syöttämän datan ja selvitti missä Yhdysvaltojen kaupungeissa kävijät olivat useimmin kirjautuneet sisään kauneudenhoitotuotteita tai -palveluita myyviin yrityksiin kuten Sephoran ja Ultan liikkeisiin. Tuloksien kärkeen sijoittuneessa Fresnossa (Kalifornia) kirjautumisia oli jopa yli 300.000, mutta kun alueella on viisi suurta kauneudenhoitokoulua ei tulos ehkäpä ole yllättävä. Lisäksi suurin osa paikkakunnan asukkaista on kauneudenhoitoalaa opiskelevia tai alalla työskenteleviä.

Tutkimuksen top10 kartalla (KUVA: InStyle; Time Inc. Digital Studio (3); Getty Images)

Tutkimushan ei varsinaisesti ole mikään virallinen, sillä tulosten perusteella voidaan vain päätellä, että Fresnossa asuvat ovat vain eniten addiktoituneet Foursquaren käyttöön. Kymmenen kärki on joka tapauksessa seuraavanlainen:

  1. Fresno, CA.
  2. Lubbock, TX.
  3. Tulsa, OK.
  4. Champaign, IL.
  5. Las Vegas, NV.
  6. Atlantic City, NJ.
  7. San Francisco, CA.
  8. New York, NY.
  9. Houston, TX.
  10. Pensacola, FL

 

Mikä Foursquare oikein on?

Foursquare on paikkatietoon perustuva sosiaalisen verkostoitumisen verkkopalvelu ja mobiilisovellus. Palvelun ideana on, että sen käyttäjät ”kirjautuvat” (eng. check-in) mobiililaitteillaan eri paikkoihin ja kertovat tuttavapiirilleen, missä liikkuvat. Käyttäjä valitsee paikat Foursquare-sovelluksen listasta. Kirjautumisen jälkeen sovellus lähettää ilmoituksen käyttäjän ystäville. Jokainen kirjautuminen tuo käyttäjälle pisteitä, ja jos kirjautuu samaan paikkaan hyvin usein, voi saada sen pormestarin arvonimen.

FoursquarePalvelun perustivat Dennis Crowley ja Naveen Selvadurai vuonna 2009. Vuonna 2011 Foursquarella oli jo 10 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää. Foursquaren suosiota on kasvattanut sen tehokkuus markkinoinnin tukena. Sosiaalisen median palveluissa jaetut kirjautumistiedot toimivat mainoksina esimerkiksi kahviloille ja kaupoille, ja ne saattavatkin tarjota Foursquaren käyttäjille alennuksia.

Lähde: InStyle, Foursquare, Wikipedia

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Viihde Yhdysvaltojen top 10 kauneuteen panostavaa kaupunkia