Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Canada's Best Beauty Talent 1.jakso julkistettu

Canada's Best Beauty Talent logo

Kanadassa alkaneen kuusiosaisen Canada’s Best Beauty Talent (CBBT) ohjelman ensimmäinen jakso on katsottavissa ohjelman kotisivuilla. Ohjelmassa etsitään alan parasta kanadalaista meikki- ja hiusammattilaista kahdestatoista kilpailijasta.

Project Runway, Next Top Model ja Got Talent tyyppisen ohjelmaformaatin mukaisesti joka viikko uudessa jaksossa kilpailijat saavat tehtäväkseen toinen toistaan haastavampia tehtäviä alan jonkin alan yrityksen toimeksiannosta. Tuomarit valitsevat jakson lopussa tehtävän voittajan sekä kenet pudotetaan kilpailusta. Ohjelmaa juontaa kanadalaissyntyinen huippumalli Coco Rocha. Vuonna 2009 Vogue Paris nimesi Cocon yhdeksi vuosikymmenen huippumalleista ja seuraavana vuonna hänet nimettiin vuoden malliksi Elle Style Awards gaalassa Lontoossa.

Kilpailun pääpalkinnon voittaja saa ohjelman mukaisen tittelin Canada’s Best Beauty Talent sekä mm. matkan yhden ohjelman sponsoreista, L’Oréalin vieraaksi Pariisiin tutustumaan L’Oréalin pääkonttoriin ja tapaamaan yhtiön ammattilaisia. Kilpailun meikkisarjan voittaja nimetään Ultimate MakeUp Artist tittelillä ja hiussarjan voittaja saa tittelin Ultimate Hair Artist sekä lisäksi kumpikin voittajista saa näkyvyyttä FLARE, HELLO! Canada ja LOULOU lehdissä aukeaman verran.

Ensimmäinen jakso

Jaksot ovat jaettu kahteen osaan - itse tehtävään sekä jakson tuloksiin ja ne ovat katsottavissa erikseen klikkaamalla videon yläpuolella olevaa the competition tai results linkkiä.

Katso ensimmäinen jakso oheisesta linkistä: Canada's Best Beauty Talent - 1.Jakso

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Viihde Canada's Best Beauty Talent 1.jakso julkistettu