Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Timelinen voi ottaa jo nyt käyttöön

Facebook logoKomedo.fi uutisoi pari viikkoa sitten maaliskuun lopussa tulevasta Timeline-muutoksesta Facebookin yrityssivuihin liittyen. Sivujen ylläpitäjät voivat ennen Timelinen-ulkoasun muutosta käydä tarkistamassa miltä Facebookin yrityssivut tulevat näyttämään uudessa ulkoasussa. Timelinen mukanaan tuomiin uudistuksiin voi kätevästi tutustua napsauttamalla Facebookin yrityssivun yläreunassa olevan muutosilmoituksen esittelypainiketta.

Facebook on tiedottanut, että paljon kohua käyttäjäprofiilien puolella herättänyt Timeline ulkoasu ulotetaan nyt myös yrityssivuille ja se aktivoidaan kuun lopussa. Yrityksillä onkin nyt vielä hetki aikaa valmistautua sen mukanaan tuomaan muutokseen.

Yksi merkittävimmistä muutoksista on tapa, jolla Facebook jatkossa tulee näyttämään yrityssivujen tietoja. Timeline ulkoasun johdosta kauneudenhoitoalan yritysten on nyt mietittävä, miten he voivat paremmin ylläpitää yrityksen ja käyttäjien välistä kommunikaatiota, sillä uusi ulkoasu tulee painottamaan kommunikaation tärkeyttä tiedon näyttämisessä. Facebook tulee sivuilla korostamaan erityisesti sellaisia status-päivityksiä, jotka ovat saaneet runsaasti huomiota, kuten kommentteja, tykkäämisiä tai tiedon jakamisia (Share-tominto), joten viimeisimpänä tehty päivitys ei jatkossa aina tule olemaan ylimpänä. Yritysten kannattaakin nyt miettiä miten aktivoida "tykkääjät" jatkossa.

Tällä hetkellä suomalaisista kauneudenhoitoalan yrityksistä suurin osa käyttää Facebookkia vain tiedottamiseen eikä niinkään aktiiviseen sosiaaliseen kanssakäymiseen.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Viihde Timelinen voi ottaa jo nyt käyttöön