Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Vihdoinkin meikki- ja hiusammattilaisille oma reality-ohjelma

 

Kanadassa alkaa kuusiosainen Canada’s Best Beauty Talent huhtikuun 8.päivä. Ohjelmassa etsitään alan parasta kanadalaista meikki- ja hiusammattilaista kahdestatoista kilpailijasta.

Ohjelman juontaja Coco RochaProject Runway, Next Top Model ja Got Talent tyyppisen ohjelmaformaatin mukaisesti joka viikko uudessa jaksossa kilpailijat saavat tehtäväkseen toinen toistaan haastavampia tehtäviä alan jonkin alan yrityksen toimeksiannosta. Tuomarit valitsevat jakson lopussa tehtävän voittajan sekä kenet pudotetaan kilpailusta. Ohjelmaa juontaa kanadalaissyntyinen huippumalli Coco Rocha. Vuonna 2009 Vogue Paris nimesi Cocon yhdeksi vuosikymmenen huippumalleista ja seuraavana vuonna hänet nimettiin vuoden malliksi Elle Style Awards gaalassa Lontoossa.

Kilpailun pääpalkinnon voittaja saa ohjelman mukaisen tittelin Canada’s Best Beauty Talent sekä mm. matkan yhden ohjelman sponsoreista, L’Oréalin vieraaksi Pariisiin tutustumaan L’Oréalin pääkonttoriin ja tapaamaan yhtiön ammattilaisia. Kilpailun meikkisarjan voittaja nimetään Ultimate MakeUp Artist tittelillä ja hiussarjan voittaja saa tittelin Ultimate Hair Artist sekä lisäksi kumpikin voittajista saa näkyvyyttä FLARE, HELLO! Canada ja LOULOU lehdissä aukeaman verran.

Koska kansainväliset tositv-ohjelmat ovat rantautuneet myös Suomeen vuoden tai parin viiveellä voimmekin varovaisesti jo odottaa myös tämäntyylisen ohjelmasarjan saapumista tänne ehkä jo vuonna 2013?

Lisätietoja Canada's Best Beauty Talent -kilpailusta osoitteessa bestbeautytalent.com


Posted: 12.03.2012 14:07 by Komedo.fi #47
Komedo.fi hahmo
Mitä luulette - voidaanko tällaista formaattia tulevaisuudessa odottaa Suomeen?
Posted: 29.05.2012 17:21 by AnniinaK #75
AnniinaK hahmo
Heh. Toivottavasti tämmönen tulisi kanssa Suomeen. Voisi olla ihan kiva piristys meidän alalle :)
 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Viihde Vihdoinkin meikki- ja hiusammattilaisille oma reality-ohjelma