Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Läpsäyttämällä nuoreksi

Kasvojen läpsimishoito - 15 minuuttia ja 350 dollaria.Kaikkihan jossain vaiheessa etsivät jonkinlaista uutta ja helppoa tapaa näyttää nuorelta ilman leikkausta. Nyt yhdysvaltalaisen televisioyhtiö ABC:n uutistoimitus on löytänyt vaihtoehdon.

Thaimaalaisen luonnonmukaisten hoitometodien edustaja Tata Sombuntham tarjoaa hoitolassaan San Franciscossa viidentoista minuutin kestoista kasvojen läpsimishoitoa huokeaan 350 dollarin hintaan.

Sombuntham vakuuttaa läpsimishoidon poistavan ryppyjä, kutistavan ihohuokosia ja kiristävän ihoa yhtä paljon kuin kauneusleikkauksesa, sillä erotuksella että tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Tietenkään mitään lääketieteellistä näyttöä ei ole tukemaan häntä, mutta lääkärit ovat myöntäneet, että kyseinen hoitokeino voisi parantaa verenkiertoa ja tuottaa iholle terveen värin.

Niin ja eikä tässä vielä kaikki. Thaimaasta on saatavilla muitakin hoitoja, kuten "pakaroiden lyöminen" ja "rintojen läpsiminen", joilla nimensä mukaisesti pitäisi saada kiinteämmät pakarat ja isommat rinnat. Hämmästyttävää tässä kaikessa on tietenkin se, että hoito Thaimaan hallituksen tukemaa, sillä maassa on lähteiden mukaan jonkin ministeriön tukema ohjelma, jolla opastetaan naisille omien rintojaan läpsimistä, jotta he voisivat välttää rintojen leikkaukset.

Edellä olevia uskomattomia sanoja tukemaan sitten se video:

Lähde: ABC News

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Viihde Läpsäyttämällä nuoreksi