Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Jessica Biel tykästyi Jane Iredalen päivävoiteeseen

Jessica Biel tykästyi Jane Iredale Dream Tint sävyttävään päivävoiteeseen.Hollywood näyttelijä Jessica Biel on kertonut Jane Iredalen Dream Tint sävytetyn päivävoiteen hänen lempituotteekseen. Biel paljasti asian viimeisimmän elokuvansa, Total Recall, promotapahtumassa Irlannissa.

Bieliltä oli irlantilasen Prudence lehden haastattelussa kysytty meikkilaukun sisällöstä. "Jane Iredale tekee sävytettyä päivävoidetta, josta pidän todella paljon. Se on suorastaan lempituotteeni, jota käytän lähes poikkeuksetta päivittäin. En normaalisti meikkaa juuri ollenkaan työn ulkopuolella, sillä työssäni joudun käyttämään todella paljon meikkituotteita. On mukavaa, että voin laittaa hiukan sävytettyä päivävoidetta ja pikkaisen mascaraa ja olen valmis lähtemään eteenpäin".

Dream Tint sävyttävä päivävoide sisältää ainutlaatuisia merileväuutteita, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta, kosteutta sekä toimintaa. Erilaisilla merileväuutteilla on oma tehtävänsä ihon hyvinvointiin, joista Dream Tint sisältää ruskeaa, joka suojaa sekä puhdistaa, virkistävää punaista sekä rauhoittavaa ja kosteuttavaa vihreää merileväuutetta.

Jane Iredale tuotteiden maahantuonnista Suomessa vastaa Estelina Oy

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Viihde Jessica Biel tykästyi Jane Iredalen päivävoiteeseen