Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Vivisanté NATURAL SKIN - uudet pehmentävät öljyt

Vivisanté lanseeraa kolme uutta ihonhoitoöljyä huhti-/ toukokuussa 2012. Sertifioidut kylmäpuristetut luomuöljyt hellivät herkkääkin ihoa eivätkä tuki ihohuokosia. Vivisantén luomuöljyt sisältävät runsaasti luonnollisia vitamiineja, karotenoideja, flavonoideja ja välttämättömiä rasvahappoja kuten GLA:ta. Öljyt ovat sekä ravitsevia että hoitavia ja ne ehkäisevät ihon kuivumista. Luomuhoitoöljyt ovat hyvin imeytyviä ja sopivat koko perheelle.

Vivisantéa jälleenmyy www.vivisante.com, luontais- ja terveyskaupat, tavaratalojen luontaistuoteosastot sekä verkkokaupat.

Vivisante Natural Skin kynsiöljy

NATURAL SKIN kynsiöljy

Kynsiöljy on hoitava luomuöljy hauraille kynsille ja kuiville kynsinauhoille. Kynsiöljy vahvistaa ja jäntevöittää kynsiä sekä pitää kynsinauhat hyväkuntoisina.

Kynsiöljyn sisältämä risiiniöljy vahvistaa ja ehkäisee kynnen liuskottumista. Manteliöljy ravitsee ja pehmentää kynsinauhoja. Oliiviöljy taas suojaa ja kosteuttaa sekä kynsiä että kynsinauhoja.

15 ml 16 €

Vivisante Natural Skin kasvoöljy

NATURAL SKIN kasvoöljy

Vivisantén kasvoöljy sopii niin normaalille, kuivalle kuin hyvin herkällekin iholle kosteuttamaan ja suojaamaan kasvoja. Kasvoöljy lisää tehokkaasti ihon jäntevyyttä ja vitaliteettia.

Kasvoöljy sisältää mm. mustaherukansiemenöljyä ja manteliöljyä, jotka ovat kosteuttavia, pehmentäviä ja vitamiinipitoisia.

30 ml 24 €

Vivisante Natural Skin ihoöljy

NATURAL SKIN ihoöljy

Vivisantén tehokkaasti imeytyvä ihoöljy on eriomainen ihon kosteuttaja ja pehmentäjä.

Ihoöljy sisältää mm. avokado- ja auringonkukansiemenöljyä sekä miedon ja mielyttävän tuoksun tuojana aitoja eteerisiä öljyjä.

100 ml 24 €

Lisätietoja:

Polhem PR Finland Oy
Pohjoisesplanadi 35 Ab, 2.krs,
00100 Helsinki
Puh. (09) 260 0014
Email Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Vivisanté NATURAL SKIN - uudet pehmentävät öljyt