Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Mariacos Lips Lifting Studio mukana TV5:n Ex-sinkku ohjelmassa

Mariacos Lips Lifting Studio logoTV5:llä lauantai-iltapäivisin nähtävä Ex-sinkku on deittipalvelun ja viihdeohjelman yhdistävä Viivi Pumpasen ja Kari Salmelaisen juontama tv-ohjelma. Ex-sinkun muuttumisleikkiosuudessa on mukana myös Mariacos Lips Lifting Studio - ammattilaisille kehitetty huulten luonnonmukainen tehohoito / uudelleenmuotoilu menetelmä.

Kyseessä on kivuton ja nopea tekniikka, jolla saavutetaan huulille luonnollinen nuorekas, täyteläinen muoto, tehokas kosteutuneisuus sekä ennaltaehkäistään huulten rohtuneisuutta ja pystyjuonteiden syntymistä. Luonnon sinisellä valotaajuudella imeytetään hyaluronihappoa huuliin ja Led Gloss Activator kotihoitotuote viimeistelee hoidon vaikutuksen ja auttaa säilyttämään hoidon vaikutukset huulissa. Kaikki aineet ovat turvallisia suun limakalvoille.

Markkinoiden nopeimpana ja luonnollisinpana markkinoitu huulienhoitomenetelmä on saatavana vain valtuutetuista Mariacos Lips Lifting Studioista kautta Suomen.

 

Lisätietoa:

Hair and Beauty Mariacos Finland Oy
Mari Rummukainen
Puh. 045-854 0334
Kaskitie 27
04410 Järvenpää
www.mariacos.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Mariacos Lips Lifting Studio mukana TV5:n Ex-sinkku ohjelmassa