Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Kengurumimmien uusi timanttihiontalaite

Kengurumimmien maahantuoma timanttihiontalaite on sekä hinnaltaan että kooltaan sopiva jokaiseen hoitolaan, pieneenkin. Painoa laitteella on alle 2,5 kg ja takuu-aika on 1 vuosi. Kengurumimmit järjestävää tarvittaessa myös koulutuksen timanttihiontalaitteen käyttöön.

Timanttihiontakäsittely on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitavien aineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionnassa ihoa käsitellään erilaisilla hiontapäillä, jotka nostavat alipaineen avulla ihoa hiontapäätä vasten ja näin saavat aikaan kuolleenKengurumimmien maahantuoma timanttihiontalaite ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Se on erittäin monipuolinen laitehoito, jolla voidaan hoitaa myös vartalon ihoa.

Timanttihionta soveltuu:

  • Samealle, paksulle iholle
  • Epäpuhtaalle iholle
  • Pigmenttimuutoksiin
  • Arpiin
  • Nuorellekin iholle
  • Kirkastushoitona kaikille ihotyypeille

Hämeenlinnalainen kosmetologi ja jalkahoitaja Erja Kopra toteaa; "Olen tehnyt timanttihiontaa Kengurumimmien timanttihiontalaitteella ja hoidolla tulee helposti ja nopeasti hyviä tuloksia. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho on sileämpi ja tasaisempi; ihon väri tasoittuu ja mahdolliset pigmenttiläiskät himmentyvät / vaalentuvat. Hionnalla saa poistettua hellävaraisesti mustapäitä ja muita epäpuhtauksia. Hoitoa voi tehdä myös aremmallekin iholle... (itse olen atoopikko ja kuivaihoinen, silti ihoni kesti hoidon hyvin). Hoito on asiakkaalle miellyttävän tuntuista, kun etsii imulle oikean vahvuuden! Lyhyesti: Todella hyvä ihoa kirkastava, tasoittava ja puhdistava hoito...suosittelen !!!!!!!"

Laitetta maahantuo tamperelainen Kengurumimmit

Kengurumimmit
Hitsarintie 10
37830 Viiala
Puh: 050 5169 232
teija@kengurumimmit
www.kengurumimmit.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Kengurumimmien uusi timanttihiontalaite