Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Monikäyttöinen uutuus ‘Beauty Spatula'

Consumer-Inspired Products, LLCVihdoin on löydetty keino, jolla tyhjiltä tuntuvien kosmetiikkapullojen ja -tuubien sisältä saa helposti ja siististi käyttöön ne 20% tuotteesta ilman, että pakkausta tarvitsee halkaista kahtia. Consumer-Inspired Products on tuonut markkinoille Pro Beauty Tools 'Beauty Spatulan', monikäyttöisen välineen pulloon jääneen tuotteen kaavintaan, annosteluun tai vaikka tuotteen sekoitukseen.

Beauty SpatulaYhdysvalloissa valmistettu, Pro Beauty Tools 'Beauty Spatula' on markkinoiden ensimmäinen tämänkaltainen spatula. Sillä voi kaapia kaiken käytettäväksi tarkoitetun tuotteen minkämuotoisen pakkauksen sisältä tahansa. Työvälineen muotoilun ansioista, sillä yltää jopa niihin hankaliin pullon kaulaosan sisäpintoihin, se on tarpeeksi pitkä ylettääkseen korkeidenkin pakkauspullojen pohjille ja on tarpeeksi taipuisa kulmikkaankin tuotteen sisäkylkien puhtaaksi kaapimiseen.

Tuore tutkimus paljastaa, että jopa 55 prosenttia naisista on tuntenut turhautuneensa, kun eivät ole saaneet hyödynnettyä kaikkea pakkauksen sisällä ollutta kosmetiikkaa ja ovat siten joutuneet heittämään pois tuotteen, jossa olisi vielä ollut vielä ollut täysin käyttökelpoista ainetta. Uusi 'Beauty Spatula' lopettaa siis alituisen pakkauksien ylös-alaisin säilyttämisen ja ravistelun. Tietystihän pakkauksen voi aina myös halkaista, mutta tällöin työvälineen pitäisi olla desinfioitu sekä tarpeeksi terävä, ettei pakkauksen ainesosia joudu itse tuotteen sekaan. Lisäksi halkaistun pakkauksen kyky säilyttää tuote käyttökelpoisena katoaa - suurin osa kosmetiikkatuotteista kun pitää säilyttää kosteudelta ja valolta suojattuna suljetussa pakkauksessa.

'Beauty Spatula' toimii myös erinomaisena annostelijana - kun tuotteeseen ei kosketa sormin on kontaminaatiovaara pienempi. Pestävä ja uudelleenkäytettävä 'Beauty Spatula' on juurikin niin yksinkertainen työväline, jollaista kauneudenhoitoala ja kosmetiikkaa käyttävät kuluttajat ovat kaivanneet.

Komedo.fi:n tietojen mukaan Suomeen ei Pro Beauty Tools:n 'Beauty Spatula' työvälinettä ole vielä suunniteltu maahantuotavan eikä vastaavanlaista työvälinettä löydy markkinoilta.

Lisätietoa: Consumer-Inspired Products

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Monikäyttöinen uutuus ‘Beauty Spatula'