Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Avivalta mullistava tuotesarja

Yhdysvaltalainen Aviva Labs Inc. on yksi maailmanlaajuisesti tunnetuista rusketustuotteiden kuten ruiskurusketusaineiden ja itsestään ruskettavien geelien valmistajista. Nyt Aviva on julkistanut uuden "The City TanTM Collection: the world's first 30-Minute Wash-Off Tan" tuotesarjan.

Uuden tuotesarjan mullistavana ominaisuutena on mahdollisuus käyttäjälle käydä suihkussa jo kolmenkymmenen minuutin kuluttua ruiskurusketuksesta, kun yleisesti suosituksena on markkinoilla ollut odottaa vähintään kahdeksan tuntia ennen suihkussa käyntiä. Tuotesarjaan kuuluu kolme eri tasoa rusketuksen syvyyden ja sävyn mukaan; Hollywood, Miami ja Vegas.

Aviva Labs: Hollywood, Vegas ja MiamiHollywood tuottaa kultaiseen taittavan sävyn, Vegasilla saa aikaiseksi hiukan punertavan lopputuloksen. Miami taasen sopii henkilöille, keillä on omasta takaa jo hiukan tummempi ihonväri tuottaen syvän ruskean sävyn. Kaikki kolme ovat öljyttömiä, alkoholittomia ja hajusteettomia.

Tutkimusten mukaan rusketustuotteiden- ja palveluiden myynti on maailmanlaajuisesti kasvanut 490 prosenttia viimeisen viiden vuoden aikana. Avivalla on 110 eri maassa myyntipisteitä, mutta Komedo.fi:n tietojen mukaan Suomeen Avivaa ei vielä ole rantautunut.

Lisätietoja tuotteista sekä kontakteista liiketoimintaan liittyen sähköpostitse osoitteesta Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai soittamalla numeroon +1-781-209-1551. Lisätietoa Avivasta osoitteessa http://avivalabs.com

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Avivalta mullistava tuotesarja