Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

A Class Beautyn maahantuoma HydraFacial

HydraFacialMikä HydraFacial on?

HydraFacial on markkinoiden edistyksellisin ihonhoitomenetelmä. Se on ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys komedoista, papuloista ja pusteleista sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. HydraFacial Tower -laitteeseen on mahdollista kiinnittää LED-valohoitopäät, märkätimanttihiontapää, lymfaterapiahoitopää sekä käsikappaleeseen on mahdollista liittää lisätehoaineiksi joko GlySal-happoliuospatruuna tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuos. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin asiakas voi palata arkirutiineihinsa välittömästi hoidon jälkeen.

Miten hoito tapahtuu?

HydraFacialin patentoidulla HydroPeel® -hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetäänActiv-4 -seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ-4 -seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo ja ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa komedot, papulat ja pustelit tyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään Beta HD-seerumia, joka sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa.

Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön Antiox-6 -seerumi, joka on kosteuttavaa ja antioksidantteja sisältävää liuosta. Antiox-6 -liuos sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.

Mikä tekee HydraFacialista ainutlaatuisen?

HydraFacial™ista tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta se on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista, papuloista ja pusteleista sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa edelleen tuloksia. HydraFacialin salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeel™-hoitokärjissä, joiden patentoitu spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

  • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon värihäiriöt; epätasainen ihonväri
  • Hienot juonteet ja rypyt; kuiva iho
  • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
  • Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset (hyvin tyypillisiä nuorilla ja miehillä)

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty "puristelu" tapahtuu HydraFacial-hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti.

Kuinka kauan hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 25 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessa hoito kestää hoidon tyypistä riippuen n. 5-20 minuuttia pidempään. Hoitoon voi halutessaan yhdistää myös haluamansa mittaisen hieronnan.

Koska hoidon tulokset näkyvät?

Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien päästä.

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään tasoa 30. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial-hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia HydraFacial-kotihoitotuotteita.

Miltä iho tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen?

Iho tuntuu hoidon jälkeen puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Terve puna laskee parissa minuutissa, jonka jälkeen olet valmis jatkamaan arkipuuhiasi tai vaikkapa menemään takaisin töihin. Toipumisaikaa ei siis tarvita.

Vaatiiko hoito toipumisaikaa?

Ei vaadi. Voit palata arkiaskareisiisi hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen iho on muutaman minuutin ajan terveen punertava, mutta väri laskee normaaliksi parissa minuutissa hoidon jälkeen.

Onko hoito turvallinen?

HydraFacialissa käytetään ainostaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Liuokset eivät sisällä parabeenejä (karsinogeenisia), kojic-happoa (kielletty mm. Japanissa), propylene glycolia (karsinogeeninen) tai muita haitallisia ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoidon jälkeen voit palata välittömästi takaisin arkiaskareisiisi. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Tartuntavaaraa ei siis ole kuten esimerkiksi perinteisiä timanttihiontapäitä käytettäessä, jotka desinfioidaan käsin asiakkaiden välissä. Mm. herpeksen tartuntavaara on mahdollinen timanttihiontapäitä käytettäessä, mutta ei HydraFacialissa, koska hoitopää on kertakäyttöinen.

Minkälaisia ainesosia HydraFacialissa käytetään vaikuttavina aineina?

HydraFacialissa käytetään ainostaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Liuokset eivät sisällä parabeenejä (karsinogeenisia), kojic-happoa (kielletty mm. Japanissa), propylene glycolia (karsinogeeninen) tai muita haitallisia ainesosia. Alkupuhdistuksessa vaikuttavana aineena käytetään kasviperäistä glyseriiniä. Kun varsinainen puhdistus ja kuorinta aloitetaan, otetaan käyttöön kaikille ihotyypeille sopiva Activ-4 -seerumi, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ-4 -seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo ja ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa komedot puhdistetaan ja saadaan tukkeumat avattua kivuttomasti ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään Beta HD-seerumia, joka sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuolleet ihosolut. Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on käyty läpi, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön Antiox-6 -seerumi, joka on kosteuttavaa ja antioksidantteja sisältävää liuosta. Antiox-6 -liuos sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Seerumeiden tarkemmat ainesosatiedot saat laitteen A Class Beautystä.

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial sopii?

HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Milloin HydraFacial-hoitoa ei voida tehdä?

HydraFacial-hoitoa ei suositella henkilöille, jotka: ovat raskaana tai imettävät, joilla on autoimmuunitauteja (perhosreuma, ihon kovettumat, HIV), avohaavoja, määrittelemätön kasvain tai kasvusto kasvoissa, aktiivinen herpes tai muu tarttuva ihosairaus, keloideja tai arpia, III tai IV asteen akne, palanut iho, ekseema, psoriasis, käyttävät verenohennuslääkkeitä, injektiot/käyttävät injektiohoitojen ylläpitotuotteita, 1-tyypin diabetes tai auringon polttama iho. Hoitoa ei voida tehdä myöskään, jos asiakas on syönyt edellisen vuoden aikana aknen hoitoon tarkoitetun kuurin (isotretinoin, accutane, rocutane tai vastaava). Hoidon yhteydessä kierretään alueet, joilla on jotakin poikkeuksellista, kuten tulehdus, luomi tai syylä. HydraFacialia ei tule tehdä myöskään silloin, kun hoidettavalle alueelle on tehty kasvohoito/kuorinta tai karvanpoisto 7-14 päivän sisällä. Lääkäri, hoitaja tai kosmetologi tarkistaa terveydelliset esteet ennen kuin hoito aloitetaan. Lisäoptioissa saattaa olla muita kontraindikaatioita, joita ei ole tässä lueteltu. Hoitaja tarkistaa konsultaation yhteydessä kaikki mahdolliset kontraindikaatiot.

Mitä alueita HydraFacial-laitteella voidaan hoitaa?

HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten käsiä, kaulaa ja selkää. Vartalohoitoja varten HydraFacialista löytyy erillinen vartalolle tarkoitettu HydroPeel-hoitokärki, joka on kooltaan suurempi kuin kasvoille tarkoitetut hoitopäät.

Missä HydraFacial-on valmistettu?

HydraFacial on puhtaasti yhdysvaltalainen tuote, joka on kehitetty ja joka valmistetaan Los Angelesissa, laitteen valmistajan, Edge Systemsin tehtaalla. HydraFacial on laitteen kotimaassa Yhdysvalloissa vastaavantyyppisistä ihonhoitojärjestelmästä suosituin ja omaa sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa 95%:n markkinaosuuden.

Ketkä voivat käyttää HydraFacial-laitetta?

HydraFacial-laitetta saavat käyttää lääkärit, terveydenhoitoalan ammattilaiset ja kosmetologit. Yhdysvalloissa laite on erittäin suosittu sekä lääkäriasemilla että kauneushoitoloissa ja se onkin valittu sekä vuoden 2011 että 2012 parhaaksi kasvohoitolaitteeksi.

Haluatko tietää, missä mennään ihonhoidon saralla? Tervetuloa testaamaan hoitoa veloituksetta maahantuontiin pääkaupunkiseudulle tai osallistu Road Show -tapahtumaamme, joita järjestetään tänä keväänä eri kaupungeissa ympäri Suomen.

Voit varata testiaikasi joko puhelimitse 044 087 5880 tai sähköpostitse: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Maahantuojan yhteystiedot:

A Class Beauty and Design Oy
Piispanportti 5
02240 Espoo
Puh. 0440 875 880
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet A Class Beautyn maahantuoma HydraFacial