Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Nouriche by RevitaLash on prostaglandiiniton ripsiravinne

RevitaLashin valmistaja Athena Cosmetics on halunnut vastata kuluttajien kysyntään ja on tuonut markkinoille uuden peptidipohjaisen, täysin prostaglandiinittoman ripsiravinteen RevitaLash ADVANCED:n rinnalle.

Nouriche by RevitaLash on prostaglandiiniton ripsiravinne (Fenix Beauty Oy)Uusi tuote on nimeltänsä Nouríche™ by Revitalash®. Nouríche on täysin uudenlainen tuote ripsien kaunistamiseen. Maailman myydyintä ripsiravinnettaan esikuvanaan käyttäen Athena Cosmetics on luonut täysin uudenlaisen tuotteen, jonka tuotekehittelyssä on laaja-alaisesti keskitytty yhdistämään kauneus ja tiede. Ripsiravinne sisältää tehokkaan yhdistelmän patentoituja kosmeettisia ainesosia, joiden yhteisvaikutus saa ripset näyttämään täyteläisen runsailta, pehmeiltä ja ylellisen tuuheilta.

Tämän vuoksi kosmeettisen yhdisteen valmistamiseen on hyödynnetty viimeisintä kemiallista teknologiaa ainutlaatuisen ripsienhoitotuotteen luomiseksi. Tuotteen luonnollinen. Uuttamalla yhteen tehokkaita peptidejä ja rauhoittavia kasviuutteita, Nouríche on suunniteltu kaunistamaan ja hoitamaan ripsiä, jotta saadaan kaivatut dramaattiset, mutta luonnolliset ripset. Aloe Vera kosteuttaa ripsiä sisältäpäin, samalla kun voimakkaat humektantit imevät kosteutta ilmasta, kosteuttaen näin ripsiä tehokkaasti.

Nouríche™ on peptidipohjainen ja täysin prostaglandiiniton ripsiravinne. Se kestää päivittäisessä käytössä kuusi kuukautta tuotteen pakkauskoon ollessa 3,75ml. Vaikkakin Nouríchea käytetään kuten RevitaLash ADVANCEDia eli levittämällä tuotetta suoraan ripsen tyveen lähelle luomen ihoa, on se erilainen tuote kuin RevitaLash ADVANCED. Niitä ei voi verrata keskenään.

Lisätietoja:
Fenix Beauty Oy
Tunnelitie 4, Kauniainen
p. 050 513 6106
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.revitalash.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Nouriche by RevitaLash on prostaglandiiniton ripsiravinne