Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Bambuinen ZAO MakeUp

Luonnonkosmetiikkasarja ZAO MakeUp on saatavilla Suomesta.ZAO MakeUp on ranskalainen vuonna 2012 lanseerattu luonnonkosmetiikkasarja, joka käyttää pakkauksissaan sekä tuotteissaan bambua.

ZAO:n tuotteet ovat kokonaan luonnon raaka-aineista valmistettuja, kaikki tuotteet ovat sertifioituja ja innovatiivinen täyttöpakkaus tekee tuotteista egologisen ja taloudellisen. Sarjan tuotekehityksestä ja valmistuksesta vastaa Italiassa Milanossa sijaitseva "Laboratoire Phytotechnique". Laboratorio käyttää hyväksi lukuisia raaka-aineyhdistelmiä ja erityisiä ominaisuuksia saaden aikaan turvallisen, innovatiivisen sekä upeita värejä sisältävä värikosmetiikkasarjan.

Lähes kaikki ZAO tuotteet sisältävät mikronisoitua hopeajauhetta (paitsi huulivoide ja kynsilakat) , joka sisältää puhtaasta hopeasta saatavia mikrohiukkasia. Nämä mikro-hiukkaset ovat antiseptisiä ja antibakteerisia ja toimivat tuotteiden luonnollisena säilöntäaineena. Lisäksi suojaavat ihoa. Mikronisoitu hopea sopii myös hyvin herkälle jopa atooppiselle iholle.

Suurin osa ZAO:n tuotteista on siis täytettävissä ja koska täyttöpakkaukset vähentävät kustannuksia, niin tämä näkyy myös hinnassa. Esimerkiksi meikkien suositushinnat sijoittuvat 10,50 - 38,50 euron välille, joten voidaan puhua varsin edullisesta ammattilaissarjasta.

ZAO MakeUp meikkilaukku.Sarjan tuotteet sisältävä meikkilaukku

ZAO:n meikkilaukku on sisältää sarjan kaikki perusvalikoimaan kuuluvat tuotteet siveltimineen, joten tyylikkään näköinen meikkilaukku pitää sisällään 125 testeriä. Sisältö on jaettu viiteen, laukusta irralleen saatavaan osaan. Ensimmäisestä osasta löytyvät luomivärit, toisesta puuterit, kolmannesta ja neljännestä osasta mm. huulipunat ja -kiillot, eyelinerit ja mascarat, pohjusteet ja viidennestä kynsituotteet. Meikkilaukku myytävissä vain ammattilaisille ja on mitoiltaan 48x48x28 cm.

Lisätiedot:
Kauneudella Tmi
Oksatie 8, Oulu
p. 044 700 3250
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.kauneudella.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Bambuinen ZAO MakeUp