Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Uudelleentäytettävät puhdistusgeeli- ja hoitonestetuotteet Nimuelta

Etelä-Afrikkalaisen Nimuen uusiin Cleansing Gel eli puhdistusgeeli ja hoitoneste Conditioner tuotteisiin on saatavilla myös käteviä täyttöpakkauksia.

Hellävarainen Cleansing Gel on puhdistusgeeli kasvojen ja silmämeikin päivittäiseen puhdistamiseen kun heleyttävä Conditioner on hoitoneste ihon uudistamiseen. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille lukuunottamatta erityisen herkkää ihoa. Sekä geelissä että nesteessä ovat uudet parabeenittomat ja väriaineettomat koostumukset sekä ekologiset täyttöpakkaukset.

Puhdistusgeeliä levitetään kosteile kasvoille hieroen ja huuhdellaan runsaalla vedellä. Hoitonestettä suihkutetaan harsoliinalle tai vanulapulle ja levitetään puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle välttäen herkää silmänympärysaluetta. Huomioitavaa on, että hoitonesteen käyttöä aloitettaessa iho saattaa olla tilapäisesti normaalia kuivempi ja herkempi ja tällöin harvennetaan hoitonesteen käyttöä kertaan päivässä kunnes iho on tottunut tuotteeseen.

Tuotteiden hoitovaikutukset

Uudelleentäytettävä puhdistusgeeli ja hoitoneste Nimuelta (Nimue)Hoitovaikutukset, joiksi mainitaan ihon hellävarainen puhdistuminen, kuolleen solukon poistaminen ihon pinnalta ja huokosten suulta sekä ihon uudistaminen ja hoitotuotteiden imeytymisen tehostaminen samalla kun tuotteet heleyttävät ja silottavat ihoa, on saatu aikaiseksi seuraavilla aktiiviaineilla puhdistusgeelissä:

  • 1,4 % kolmoisalfahydroksihappo, joka koostuu glykoli-, maito- ja sitruunahaposta (kuorii ja uudistaa ihoa) sekä
  • retinyylipalmitaatti ja tokoferoliasetaatti (toimivat antioksidantteina)

ja hoitonesteessä

  • 7 % kolmoisalfahydroksihappo, joka koostuu glykoli-, maito- ja sitruunahaposta (kuorii ja uudistaa ihoa),
  • petitgrainöljy (ehkäisee tulehduksia) ja
  • teepuuöljy (antibakteerinen vaikutus).

Cleansing Gel puhdistusgeelin 140 ml pumppupullon sekä 140ml suihkepullossa olevan Conditioner hoitonesteen suositushinnat ovat 55 euroa. Täyttöpakkauksien suositushinnat ovat 40 euroa.

Lisätiedot:
Disar Oy
p. 010 230 7000
www.disar.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Uudelleentäytettävät puhdistusgeeli- ja hoitonestetuotteet Nimuelta