Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Nimuelta uutta anti-age teknologiaa

Skin Refirmer anti-age hoitovoide (Nimue)Skin Refirmer on uusi 50ml purkissa myytävä hoitovoide ilmejuonteiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon Disar Oy:n maahantuomalta Nimuelta.

Innovatiivinen ja yleellisen tuntuinen Skin Refirmer on hoitovoide ilmejuonteiden ja ihon veltostumisen hoitoon. Tuoteessa hyödynnetään peptidien monitahoisia hoitovaikutuksia ihon ikääntymisen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Tuote sopii erittäin hyvin käytettäväksi kasvojen lisäksi myös kaula- ja dekolteevoiteena. 

Hoitovoidetta levitetään puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle ja sitä suositellaan käytettäväksi ensisijaisesti päivävoiteena, mutta ihon totuttua tuotteeseen, sitä voidaan käyttää myös yövoiteena. Käyttö voidaan aloittaa 35-vuotiaana ja se sopii kuuriluontoiseen tai jatkuvaan käyttöön ihon tarpeesta riippuen.

Aktiiviaineet ja hoitovaikutukset

Nimue Skin Refirmer hoitovoiteen aktiiviaineiksi mainitaan pinnallisia ilmelihaksia rentouttavat heksa- ja oktapeptidit. Tri-, tetra- ja polypeptidit auttavat edistämään kollageenin, elastaanin, hyaluronihapon sekä muiden ihon kiinteyteen ja täyteläisyyteen vaikuttavien aineiden tuotantoa. Durranvarsiuute taasen antaa välittömän napakoittavan vaikutuksen ja manilkarauute auttaa korjaamaan ja suojaamaan elastaania. Öljymaniköynnöksen öljy suojaa vapaiden radikaalien haitoita ja auttaa ehkäisemään rakennevaurioita.

Hoitovaikutuksina kerrotaan tuotteen auttavan rentouttamaan pinnallisia ilmelihaksia ja silottamaan ilmeryppyjä, suojaavan ihon tukirakenteita ja auttavan edistämään ihoa kiinteyttävien aineiden muodostumista. Lisäksi hoitovoide antaa välittömän napakoittavan vaikutuksen 5-10 minuutin kuluttua levityksestä sekä saa ihon näyttämään sileämmältä ja täyteläisemmältä.

Skin Refirmer hoitovoiteen suositushinta on 121 euroa (50ml).

Lisätiedot:
Disar Oy
p. 010 230 7000
www.disar.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Nimuelta uutta anti-age teknologiaa