Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Algologie yllätti kahdella uutuustuotteella

Meriveteen ja merilevään vannova ranskalainen Algologie on yksi niistä perinteisistä ihonhoitotuotemerkeistä, jonka ei ensimmäisenä odottaisi esittelevän uutuustuotteita.

Taannoisten johtoportaan vaihdosten jälkeen merkin logoa on viilailtu ja uudistusta on tullut myös tuotesarjoihin. Algologien tuotteista Suomessa vastaava EH-Import Finland Oy toi Kosmetologipäiville merkiltä kaksi uutta Lift & Lumiere sarjan anti-age tuotetta.

Algologien uutuudet jälleenmyyntipakkauksissaan Kosmetologipäivillä. Geeli vasemmalla ja voide oikealla.Firming Radiance Cream on 50 millilitran jälleenmyyntipakkauksessa oleva kevyt vaaleanpunainen voide, jonka käytöllä tuloksena on kasvojen kiiteytyminen, juonteiden madaltuminen sekä ihon tasaisuuden ja elinvoiman palautuminen. Erinomaisen kosteutuskyvyn omaava voide sisältää alkuperäisiä merellisiä ohdakkeita sekä mikroleväuutetta ja se on suunniteltu kaikille ihotyypeille 40-vuodesta ylöspäin.

Firming Anti-Dark Spot Serumin 30 millilitran jälleenmyyntipakkaus kätkee sisälleen pumppupullossa olevan kevyen vaaleanpunaisen nestemäisen geelin. Tuotetta suositellaan käytettäväksi aamuisin ennen Firming Radiance Creamin käyttöä, jolloin tulokseksi saadaan elinvoimaa hehkuva kiinteämpi iho. Vaikka kyseessä on anti-age tuote, joka on suunniteltu kaikille ihotyypeille 40-vuodesta ylöspäin, niin Anti-Dark Spot Serum soveltuu myös epätasaisten pigmenttien hoitoon. Tuotteen energisoiva ja tasoittava vaikutus perustuu christe marine solujen ja hexylresorcinolin yhdistelmään.

Lisätiedot:
EH-Import Finland Oy
p. 010 320 8041
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.eh-import.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Algologie yllätti kahdella uutuustuotteella