Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Nora Bode tehococktail Absolute Effects

Nora Boden happihoitolaite OxyJet esiteltiin Komedossa vuosi sitten. Nyt merkki on esitellyt uuden, erilaisista seerumeista koostuvan hajusteettoman Absolute Effects tuotelinjan.

Absolut Effects tuotesarjan seerumit ovat täysin puhtaita raaka-aineita eivätkä sisällä lainkaan hajusteita, parabeenejä tai mineraaliöljyjä. Tuotesarjaan kuuluu viisi erilaista seerumia. Kyseessä on siis varsinainen aktiivisten aineiden tehococktail.Volume Booster on yksi Nora Boden Absolute Effects tuotesarjan seerumeista. (Nora Bode);

Herkälle ja couperoottiselle iholle on luotu oma Sensitive Balance seerumi, joka supistaa laajentuneita verisuonia, tasoittaa ohuita juonteita ja kosteuttaa voimakkaasti.

Epäpuhtaan ihon Purifying Control seerumi lupaa estävänsä ihon sarveistumista, rasvoittumista, rauhoittavansa tulehduksia sekä vähentävänsä punaisuutta. Seerumilla ihosta tulee puhdas, tasainen ja sileä.

Pigmenttimuutoksia sekä ikäpilkkuja vähentävä Brightening Corrector vähentää myös ihoärsytystä sekä lisää samalla elastisuutta tasoittaen ja vaalentaen ihoa.

Volume Booster on juonteiden kohottaja, joka lisää ihon kiinteyttä, kohottamalla ja korjaamalla ikääntymisen aiheuttamia tyypillisiä merkkejä kuten ilmejuonteita, ihon velttoutta ja ryppyjä. Kosteuttaa intensiivisesti ja uudelleen rakentaa ihoa solutasolla.

Energy Reload seerumi energisoi ja kosteuttaa ihoa, sillä siihen on mikrokapseloitu A-, E- ja C-vitamiinit, tiivistetty happi sekä hyaluronihappo. Tuote raikastaa ja kiinteyttää väsynyttä ja sameaa ihoa vaikuttaen syvällä ihon kerroksissa, antaen iholle nuorekkaan, energisen ilmeen joka on täynnä elastisuutta ja kiinteyttä.

Lisätiedot:
Ståhlberg Yhtymä Oy
Nora Bode Finland
p. 045 311 5771
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.norabode.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Nora Bode tehococktail Absolute Effects