Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

DMK Danné TransGenesis elvyttää ikääntyneen ihon

DMK Danné TransGenesis elvyttää ikääntyneen ihonMiljoonat naiset levittävät iholleen päivittäin kasvovoidetta, tuota ihonhoidon kulmakiveä, joka kosteuttaa, häivyttää juonteita ja suojaa epidermistä ulkoisilta uhilta. Mutta voisiko kasvovoide saada aikaan vieläkin enemmän?

Ihonhoitoguru ja DMK Danné -tuoteperheen perustaja Danné Montague-King sanoo, että voi. Hänen kehittämänsä uuden TransGenesis-voiteen luvataan toimivan kuin perinteisten täyttöaineiden, mutta ilman piikkiä. Voiteen tri- ja oligopeptidit stimuloivat kollageenin tuotantoa tehden ihosta kiinteämmän näköisen, ja punaisen kaviaarin entsyymit kuorivat kevyesti. Tuloksena on hehkuva ja kimmoisa iho.

Maaliskuussa 70-vuotispäiviään viettävän Montague-Kingin päämääränä oli kehittää voide, joka sisältää runsaasti tehoaineita. Hänen mukaansa raaka-aineiden laadusta ei missään vaiheessa tingitty, ja pitkän tutkimustyön tuloksena syntyi TransGenesis, jolla on uskollisia käyttäjiä ympäri maailman aina Englannin kuningatar Elisabethia myöten.

TransGenesis-voiteen käyttäjät ovat myös hyväntekijöitä: 10 % voiteen hinnasta lahjoitetaan Harvey Milk Foundation -säätiön toiminnan tukemiseen.

Lisätiedot:
Casa Gracet Oy
p. 09 681 2110
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.casagracet.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet DMK Danné TransGenesis elvyttää ikääntyneen ihon