Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Phorest aikoo vallata Suomen markkinat

Hoitoloiden asiakkaat varaavat aikansa nykyään yhä enemmän hoitolan nettisivujen kautta. Ohjelmistoratkaisuita ajanvaraukseen sekä asiakkuudenhallintaan on Suomessa ollut muutamia, mutta nyt Suomen markkinoille on tullut kova kilpailija briteistä.

Vaivihkaa Suomeen rantautunut Phorest on brittiläinen ohjelmistoyritys, jonka tunnettu yhdysvaltalainen talouselämän julkaisu Forbes on listannut Iso-Britannian ja Irlannin johtavaksi ajanvaraus- ja CRM-ojelmistoyritykseksi.

Phorest rantautui Suomen markkinoille. Kuva Lontoon Professional Beauty 2013 -messuilta.CRM eli asiakkuudenhallinta on Phorestin Memento ohjelmiston ydin, kattaen perinteisen asiakasrekisterin ja palveluhistorian, mutta samaan ohjelmistoon on liitetty myös kassajärjestelmä, varastonhallinta, henkilöstöhallinta sekä helppokäyttöinen kanta-asiakasjärjestelmä.

Phorest nojaa kaikessa toiminnassaan pitkälle sosiaaliseen mediaan ja tämä näkyy myös Mementon toteutuksessa, sillä ohjelmistoon on rakennettu suora liittymä Facebookkiin, jonka avulla asiakkuudenhallinta hoitojen jälkeen sekä ajavaraukset on saatu toteutettua erittäin yksinkertaisella ja toimivalla tavalla.

Lisätietoa Phorestista löytyy juuri avatuilla nettisivuilla osoitteessa www.phorest.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Phorest aikoo vallata Suomen markkinat