Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Täsmäseerumi juonteisiin: Isabelle Lancray Lift Expert

 

Isabella Lancrayn BEAUTYLIFT Sérum Lift ExpertIsabella Lancrayn BEAULIFT Sérum Lift Expert uutuusseerumin innovatiivinen koostumus täyttää juonteita välittömästi ja pitkäkestoisella vaikutuksella sekä ehkäisee ennenaikaisten juonteiden ilmaantumista.

Tuote sisältää kosmetiikan uusimpia aktiiviaineita, jotka vaikuttavat mm. ihokerroksien solujen ja entsyymien väliseen viestintään. Tuotetta käytetään kaikkii juonteiisiin, paitsi ei liikkuvalle yläluomelle.

Juhlaseerumi häivyttää ikävät ylimääräiset juonteet

Ilmelihaksien rentouttaja Serum Lift Expertin aktiiviaineena käytetään rentouttavaa heksapeptidiä (argireliini) ja ihon kosteustasapainoa ylläpitää mm. oliivista saatu öljy (skvalaani). Antioksidantteina tuotteessa toimivat mm. E-vitamiini sekä auringonkukkaisemenöljy. Ihon elastisuutta taasen lisätään magnoliauutteella.

Tuotteella on kasvikuntapohjainen koostumus, sillä emulgaattorina ja viskositeetin säätäjänä käytetään mm. meritolia (luonnollinen humektantti - sorbitoli).

Jälleenmyyntipakkaus 20 ml pumppupullo ovh 143 €. Katso lisätietoja tuotteesta Disarin nettisivuilta.

Lisätiedot:
Disar Oy
p. 010 230 7000
www.disar.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Täsmäseerumi juonteisiin: Isabelle Lancray Lift Expert