Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Skincoden uutuus rauhoittaa herkän ihon

Skincoden uutuus rauhoittaa herkän ihon (kuva: Sallamaari Vainio)Marraskuussa Suomeen lanseerattu apteekkikosmetiikkasarja tuo markkinoille jopa atooppiselle iholle soveltuvan ensiapuvoiteen.

Skincode Essentials –sarjan monitoimivoide 24 H De-Stress Comfort Balm sisältää rasvahappoja, kasvisteroleita sekä vitamiineja. Se on suunniteltu hoitamaan kuivaa, erittäin kuivaa ja herkkää ihoa koko vartalon alueella. Voiteen luvataan parantavan ihon vastustuskykyä ja rauhoittavan punoitusta. Voide ei sisälllä hajusteita, säilöntä- tai väriaineita, eikä sen valmistuksessa ole käytetty eläinperäisiä johdannaisia.

Sveitsiläinen ihonhoitomerkki Skincode hyödyntää Essentials-tuotesarjassaan lääketeollisuudessa jo pidempään tunnettua CM-glukaania. Tällä yhdisteellä on mm. immuunijärjestelmää stimuloivia ja ihon paranemista nopeuttavia vaikutuksia.

Lisätiedot:
PR-Cosmetic Oy
p. 010 8329888
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.skincode.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Skincoden uutuus rauhoittaa herkän ihon