Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Académie anti-age ja värivoide uutuudet

Académie SuperseerumiAcadémie on esitellyt uuden värivoiteen sekä anti-age seerumin, jotka vakuuttivat merkin testiryhmän täydellisesti.

Académie Superseerumi

Aikuisen naisen supersankari on täällä. Uusi Académie Superseerumi lupaa näkyvästi sileämmän ja nuorekkaamman ihon.

Superseerumin teho perustuu jopa 57 aktiiviaineen yhteisvaikutukseen. Aktiiviaineiden joukossa on mukana on mm. kasviperäisiä kantasolu-uutteita, aminohappoja, mineraaleja, vitamiineja ja sokereita, joita vievät ihoon erityiset aktiiviaineiden imeytymistä tehostavat kuljettimet.

Académie Fond de Teint

Académie Fond de Teint

Académie Fond de Teint on uudistava ja ihon kiinteyttä tukeva värivoide, joka silottaa juonteita ja ryppyjä, hävittää pieniä virheitä ja kosteuttaa koko päivän. Ominaista tuotteelle on tietysti myös ihon sävyä kaunistava vaikutus.

Fond de Teint värivoidetta on saatavissa viidessä eri sävyssä vaaleasta norsunluu sävystä aina tummaan mokkaan saakka. Tuotteen testiryhmä, johon kuului 21 yli kolmekymmentä vuotiasta naista käytti tuotetta kolmen viikona ajan. Jokainen testaajista oli tuotteeseen tyytyväinen ja mainitsivat tuloksissa tuotteen tasoittavan, ihon huokosten näyttävän pienemmiltä ja lopputuloksen olevan luonnollinen. Lisäksi 95 prosenttia testaajista sanoi ihon olevan sileämpi, 90 prosentin mukaan meikki pysyy iholla kauniina pitkään ja 85% testaajista totesi ihon olevan kiinteä.

Lisätiedot:
Rohdos-Ala Oy
p. 09 7744 1500
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.rohdos-ala.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Académie anti-age ja värivoide uutuudet