Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Olos-tuotesarja on uudistunut kokonaan

Italialainen Olos-tuotesarja on uudistanut tuotevalikoimansa ja tuotteiden koostumukset. Lanseerauksen aluksi tuotesarja esittelee yleisölle kosmetiikkaa lounasrasiassa sekä omenaisen energiahoidon ikääntymisen merkkejä vastaan.

Olos-tuotesarja on uudistunut kokonaan

Oloksen trendikäs vihreä filosofia näkyy lanseerauspaketissa. Siinä kosmetiikkaa rakastavalle, aktiiviselle naiselle tai miehelle on valittu kolme tärkeää ihonhoitotuotetta, jotka on pakattu lounasrasiaan ja kääritty paperipussiin. Jokainen paketti sisältää kolme ihonhoitotuotetta: 50 ml puhdistustuote, 50 ml kasvovoide ja 50 ml vartalovoide. Ihonhoitopaketit saavat nimensä suurkaupungeista niiden luonteidensa mukaisesti:

MILANO - kosteusköyhälle iholle

Olos MilanoHyvinvoivan ihon perusta on riittävä kosteus kaikissa ihokerroksissa. Kosteuttavan Thalasso-tuotelinjan raikas tuoksumaailma sopii niin miehen kuin naisen ihonhoitoon. Tuotteissa käytetään meren ja siitä saatujen aktiiviaineiden elinvoimaa ja kosteutta sitovia ominaisuuksia. Kosteuspakettiin sisältyy päivittäiseen ihonpuhdistukseen sopiva puhdistusgeeli 50 ml, kosteustasapainoa ja hydrolipidikalvoa vahvistava happivoide 50 ml sekä kiinteyttävä kollageenisynteesiä aktivoiva vartalovoide 50 ml. Hoitopaketin suositushinta 68 €.

NEW YORK - herkälle iholle

Olos New YorkYleinen herkän ihon ongelma on laajentuneet hiusverisuonet. Frutti di bosco -tuotelinjan ihoa vahvistavat aktiiviaineet saadaan metsämarjojen uutteista. Herkän ihon hoitopakettiin kuuluvat hellävarainen puhdistusemulsio 50 ml, ihon omaa puolustusjärjestelmää vahvistava kasvovoide 50 ml sekä ravitseva vartalovoide 50 ml Delizia di riso -ravintolinjasta. Hoitopaketin suositushinta 79 €

 

SINGAPORE - ikääntymisen merkkejä vastaan

Olos SingaporeOloksen No-Age -tuotelinjan eksklusiiviset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet sisältävät omenoiden kantasoluja, joilla on ihosoluja suojaava vaikutus. No-Age tuotteilla hidastetaan ihosolujen ennenaikaista ikääntymistä ja virkistetään ihosolujen toimintoja. Ihonhoitopakettiin kuuluu puhdistusemulsio 50 ml, joka poistaa myös meikin, kiinteyttävä päivävoide 50 ml, joka aktivoi epidermaalisten kantasolujen toimintoja sekä ravitseva vartalovoide 50 ml Delizia di riso -tuotelinjasta. Hoitopaketin suositushinta 84 €

 

Omenainen energiahoito kasvoille

Olos Biostaminalia - omenainen energiahoito

Biostaminalia - ikääntymisen merkkejä vastaan

Tämän hetken talvi-ihon suositushoito Olokselta on Biostaminalian elvyttävä anti-age kasvohoito, jota suositellaan kaikille ihotyypeille ihon ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisemiseksi (UV-säteiden aiheuttamaa oksidatiivista stressiä vastaan). Erityisen hyvin hoito sopii väsyneelle ja veltostuneelle tai ennenaikaisesti vanhentuneelle iholle.

Hoidon peruselementtejä ovat maanläheiset aktiiviaineet uusiutuvista luonnon voimavaroista, eteeriset öljyt miellyttävän kevyinä tuoksuina sekä hoitoon suunniteltu rentouttava musiikki. Hoidossa iho puhdistetaan, lymfapisteet aktivoidaan eteerisillä öljyillä, iholle imeytetään elvyttävä tehoseerumi ja naamio. Lopuksi iho suojataan anti-age kasvovoiteella.

Hoidon kesto n. 45 minuuttia ja suositushinta 70 €.

Hoidon aktiiviaineet

Omenan kantasolut ja hapen luovuttaja lisäävät solujen energiaa ja hapenottokykyä - ihosta tulee elinvoimanen ja elastinen. Biostaminalia-tuotteet edesauttavat ihoa taistelemaan ryppyjä, juonteita, sävymuutoksia, veltostumista ja kuivuutta vastaan. Määrätietoinen ihonhoito tulisi aloittaa ajoissa, viimeistään 40 vuoden iässä!

Biostaminalian kotihoitotuotteita on saatavilla myös kattava valikoima.

Lisätiedot:
Disar Oy
p. 010 230 7000
www.disar.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Olos-tuotesarja on uudistunut kokonaan