Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Hellävarainen vaihtoehto glykolihappokuorinnan rinnalle

BiON Lactic Acid Exfoliator-35BiON on nyt kehittänyt ennennäkemättömän tehokkaan hoitokokonaisuuden perinteisen glykolihappokuorinnan rinnalle. Tehokas, mutta hellävarainen maitohappokuorinta sopii erinomaisesti kuiva- ja herkkäihoisille asiakkaille.

Maitohappo on ihmissolujen luonnollinen ainesosa, joka tekee tuotteesta turvallisen ja vähemmän allergisoivan. Erityisen miellyttävä tuote se on herkästi reagoivalle ruusufinnille. Maitohappokuorinta tehostaa kuolleen solukon poistumista ihon pinnalta, edistää ihosolujen uusiutumista, tehostaa kollageenin ja elastiinin muodostusta sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuutta. Sen avulla on siis mahdollista saada huomattava muutos paitsi ikääntymismuutoksiin, myös aknearpiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin.

35 % maitohappoa, sekä puolukka- ja lakritsiuutetta sisältävällä tehotuotteella voidaan myös hoitaa ja vaalentaa iholle kesän aikana muodostuneita pigmenttimuutoksia. Pigmentti- ja ikääntymismuutosten tasoittuminen vaatii usein sarjahoitoa parhaan mahdollisen tuloksen aikaan saamiseksi, mutta maitohappokuorintaa voidaan tehdä myös yksittäisinä hoitoina, kun halutaan aktivoida ihoa, parantaa ihon sävyä ja tehostaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä sekä tehoa.

Tämä uusi hellävarainen BiON -erikoiskuorinta sopii erinomaisesti kaikenikäisille asiakkaille

Verrattaessa maitohappokuorintaa moniin muihin kemiallisiin kuorintoihin, on se huomattavasti nopeampi suorittaa, eikä ihon rauhoittuminen hoidon jälkeen vaadi sairaslomaa. Tehokkuutensa vuoksi ihon oma suoja on hoidon jälkeen hieman heikompi, jonka vuoksi ihoa tulee kosteuttaa ja suojata hyvin hoidon jälkeisinä päivinä. Hoitolassa suoritettava hoito kestää noin 30–40 minuuttia, joten tuloksia saadaan jo hyvin lyhyellä hoidolla.

Lisätiedot:
Topkat Kosmetik Oy
p. 02 779 3600
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.topkat.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Hellävarainen vaihtoehto glykolihappokuorinnan rinnalle