Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Laveran Faces - kaksi uutta naamiota

Laveran suosittu Faces -kasvojenhoitolinja saa täydennystä lähiviikkoina kahdesta uudesta naamiosta, kun markkinoille tulevat ennenaikaista vanhenemista estävät sekä ihoa puhdistavat naamiot.

Laveran My Age Regenating Face Mask vasemmalla ja Mint Purifying Cleansing Mask oikealla.

My Age Regenerating Face Mask on ihoa ravitseva, elvyttävä ja kosteuttava naamio, joka pehmittää ihoa ja estää tehokkaasti ihon ennenaikaista vanhenemista. Naamion vaikuttavina aineina ovat vapaiden happoradiakaalien tuhoja iholla estävä valkoinen tee, uudistava pomeranssiöljy, joka toimii samalla antioksidanttina ennaltaehkäisten ihon vanhenemista. Lisäksi tuotteen luomuöljyt kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Naamiota suositellaan käytetäävän 1 - 2 kertaa viikossa kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Mint Purifying Cleansing Mask on ihoa puhdistava ja epäpuhtauksia hillitsevä naamio normaalille ja sekaiholle. Kasvojen, kaulan ja dekolteen puhtaalle iholle levitettävän naamion vaikuttavina aineina ovat luomuminttu, Kuolleenmeren suola ja mineraalisavi. Luomuminttu ja Kuolleenmeren suola rauhoittavat ja syväpuhdistavat ihoa syvältä huokosia myöden. Mineraalisavi supistaa ihohuokosia ja imee talia jättäen ihon kauniin raikkaaksi ja mattapintaiseksi. Säännöllisesti käytettynä, 10 - 15 minuutin vaikutusajalla, naamio ennaltaehkäisee mustapäiden ja epäpuhtauksien syntymistä.

Lisätiedot:
Oy Nordic Health Systems Ab
Hämeenkatu 66, Hyvinkää
p. 019 432 902
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.lavera.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Laveran Faces - kaksi uutta naamiota