Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Dibi Milanolta uutuuksia

Disar Oy:n maahantuoman Dibi Milanon tuotesarja uudistui sekä mukaan valikoimaan tuli myös uutuuslinja Pure Perfection.

Uutuuslinja Pure Perfection

Uutuuslinja Pure Perfection

Kiinteyttävät erikoistuotteet aikuiselle sekaiholle

Tyypillistä ongelmaiholle on talituotannon häiriintynyt toiminta, joka muuttaa ihon mikroflooraa ja hydrolipidisuojaa koko kasvoilla tai paikallisesti T-alueella. Rasvaisen- tai sekaihon ongelmia ovat ihon kiiltely, talitukkeumat ja useimmiten huokosten laajentuminen sekä paikalliset epäpuhtaudet. Nämä ongelmat ovat lisääntyneet huomattavasti aikuisten keskuudessa mm. ilmansaasteiden, hormonaalisten muutosten, lääkkeiden ja sopimattoman kosmetiikan käytön yhteisvaikutuksesta.

Pure Perfection –tuotelinjan nykyaikaiset bioteknologiset aktiiviaineet auttavat ihoa itseään tasapainottamaan talituotantoa ja supistamaan huokosia. Tuotelinjan erityisaktiiviaineita ovat D-Pur, joka supistaa ihohuokosia ja tasapainottaa ihon talineritystä vähentäen stafylokokki- ja propionibakteerien aktiivisuutta ja toimintaa sekä atselaiinihappo-yhdiste, joka auttaa ihoa ehkäisemään talin liikatuotantoa ja 5-alfareduktaasin aktiivisuutta, jolloin ihon talituotanto normalisoituu.

Uudistunut Dibi Milano tuotesarja

Dibi Milano uutuuksiaDibi on aina edustanut italialaisen ammattikosmetiikan huippua. Milano on Italian kauneuden ja teknologian keskus ja siksi DIBIn uusi identiteetti on Dibi Milano. Dibi Milano -ammattituotesarja on ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen aikuisen naisen ihonhoitometodi, jossa yhdistyvät korkealuokkaiset ihonhoitotuotteet, tutkittu teknologia ja kosmetologin ammattitaito

Aikuisen naisen ihonhoidolliset haasteet

Dibi Milano -tuotesarjan jokainen tuote huomioi ihonhoidolliset haasteet taistelussa ihon ikääntymisen merkkejä - veltostumista, juonteita, värivirheitä, kuivuutta ja elottomuutta - vastaan.

Ennaltaehkäisy

Kaikki Dibi Milano tuotteet sisältävät monitasoisen teknologiaverkoston, johon on sisällytetty uudenaikainen peptidi - Pentapeptidi 31 ja hylaruonihappo. Tämä teknologia suojaa ihosolujen omaa elinvoimaa ja toimivuutta.

Aktiiviaineet

Jokainen Dibi Milano -tuotelinja sisältää pentapeptidien ja hyaluronihapon lisäksi omat kasvikuntaperäiset aktiiviaineet, jotka vaikuttavat kohdistetusti ihon ikääntymisen erilaisiin ongelmiin.

Lisätiedot:
Disar Oy
p. 010 230 7000
www.disar.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Dibi Milanolta uutuuksia