Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Magneettinen palettisarja Inglot Freedom System

Inglot Freedom System magneettipalettiAinutlaatuinen Freedom System on kansainvälisen värikosmetiikkaan ja kosmetiikkatarvikkeisiin erikoistuneen Inglotin magneettinen palettisarja.

Inglot on tuonut Freedom System -palettisarjan Suomeen. Palettisarja muodostuu erikokoisista palettipohjista, joihin voi itse valita mieluiset sävyt Inglotin satojen sävyjen värivalikoimasta. Luomivärien lisäksi Freedom Systemiin voi valita peitevoiteita, puutereita sekä huuli- ja poskipunia. Pohjien koot alkavat yhdestä väristä ja suurin on 40 värin suurpaletti.

Palettisarjan värinapit ovat helposti vaihdettavissa kätevän magneettikiinnityksen ansiosta, mikä antaa palettisarjalle myös ekologisen ulottuvuuden. Samaan palettipohjaan voi vaihdella sävyjä esimerkiksi vuodenaikojen, fiiliksen tai meikkitaiteilijan työtehtävien mukaan. Näin paletti on aina ajankohtainen ja ajan hermoilla.

Paletteja on saatavilla niin peili kuin magneettikantisina. Magneettikansi mahdollistaa useampien palettien säilyttämisen kompaktisti päällekkäine, jolloin ne eivät vie turhaa tilaa esimerkiksi ammattilaisen meikkipakeissa.

Inglot

Inglot on kansainvälinen värikosmetiikkaan ja kosmetiikkatarvikkeisiin erikoistunut yritys, jolla on yli 300 liikettä ympäri maailman. Inglotin tuotteille tyypillistä on runsaspigmenttisyys, laaja värivalikoima ja hyvä hinta-laatusuhde. Maailmalla merkki on ollut jo yli 25 vuotta, Suomessa Inglot on palvellut kosmetiikkafaneja vuodesta 2010.

Lisätiedot:
Inglot Finland
Myllynkatu 12, Raisio
p. 045 325 8999
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.inglot.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Magneettinen palettisarja Inglot Freedom System