Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Ympäristön arvoja vaaliva SpaRitual Suomeen

Competition & Sales CS Oy on nyt vegaani- sekä ympäristöarvoja vaalivan SpaRitual kynsilakka- ja vartalonhoitosarjan virallinen maahantuoja.

SpaRitual SuomeenHoitotuotteiden yrtit sekä hoitorituaalit on suunniteltu käsille, vartalolle ja jaloille eri shakrojen mukaisesti. Kynsilakat ja hoitolakat ovat täysin vegaaneja ja kiilto lakkoihin tulee luonnonmineraaleista eikä yleisesti käytetystä kalansuomujalosteesta.

SpaRitualin sitoutuminen ympäristöarvoille on sarjan kulmakivi. SpaRitual ei sisällä mitään eläinperäistä. SpaRitual ei myöskään sisällä synteettisiä hajuste- tai väriaineita, parabeeneja, PEG:jä, tolueenia, formaldehydiä eikä DPB:tä. Pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja sarja käyttää painetuissa tuotteissa soijamustetta ja lasipullot tehdään kierrätyslasista.

SpaRitual on Suomen Eläinsuojeluliitto Animalia Ry:n hyväksymä tuotesarja.

Lisätiedot:
Competition & Sales CS Oy
p. 020 743 3545
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.kynnet.com

Ennen rekennekynsien pioneeriyrityksenä tunnettu Competition & Sales CS Oy on nykyään erikoiskosmetiikan maahantuoja. Valikoimasta löytyvät nyt mm. täysin vegaani SpaRitual käsien-, jalkojen- ja kynsienhoitosarja, Coverderm meikki- ja ihonhoitosarja, NaTrue-sertifioitu Nvey Eco -värikosmetiikkasarja, vihreään teehen pohjautuva Phyto Naturelle -kosmetiikkasarja, Gothmetic -värikosmetiikkasarja, Banalasta-ihonhoitosarja, Cosmébio-sertifioitu Bioregena-jalkojenhoitosarja, Exquite Lashes -ripsienpidennykset ja GlitzyLips -huulifoliot. Yhtiön omistaja ja toimitusjohtaja Ann-Mari Patshijew on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n puheenjohtaja.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Ympäristön arvoja vaaliva SpaRitual Suomeen