Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

SeSDERMAn vaihtoehto täyteainehoidoille

 

SeSDERMA ja uusi Hidraderm HyalSeSDERMAN uutuus Hidraderm Hyal on kolmetasoinen nuorentava hyaluronituote, jolla on välitön ja pitkäkestoinen vaikutus.

SeSDERMA Hidraderm HyalHidraderm Hyal tuotteen valmistuksessa käytetty nanoteknologian kapselointimenetelmä takaa aineiden imeytymisen riittävän syvälle. Kyseessä on SeSREMAN uusi tapa imeyttää hyaluronihappoa ihoon turvallisesti ja kivuttomasti.

Hidraderm Hyal sisältää kolmea eri molekyylipainoista hyaluronihappoa. Suuret hyaluronihapon molekyylit suojaavat ihoa ja parantavat välittömästi kosteustasoa. Keskimmäiset ja pienet hyaluronihapon molekyylit vaikuttavat ihoon pitkäaikaisesti ja syväkosteuttavasti. Monitasoinen kosteusvoide lisää nopeasti ja pysyvästi ihon kosteustasoa, parantaa ihon joustavuutta ja silottaa juonteita. Lisäksi tuote lievittää ihoärsytystä ja on turvallinen vaihtoehto täyteainehoidoille.

Lisätiedot:
Hurmus Oy
Tuotepäällikkö Tarja Sorvisto-Vuorela
p. 050 539 0803
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.sesderma.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet SeSDERMAn vaihtoehto täyteainehoidoille