Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Mineraalimeikkisarja bareMinerals READY

bareMinerals READYbareMinerals READY on täysin uudenlainen kosmetiikkasarja, joka perustuu luonnollisiin mineraaleihin. Suurin osa tuotevalikoimasta ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita, koostumusta muokkaavia aineita, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita tai muita kemiallisia ainesosia, jotka voivat ärsyttää ihoa tai tukkia ihohuokosia.

bareMinerals READY kiinteät mineraalimeikit eivät ole ns. perinteisiä kiintomeikkejä. Perinteinen tapa valmistaa kiinteitä meikkituotteita tapahtuu tuotteen lämmittämisen ja jäähdyttämisen kautta. Tämä prosessi vaatii kuitenkin sidosaineita tuotteeseen ja useasti myös täyteaineita, jotka takaavat koostumuksen kiinteyden. bareMinerals on kehittänyt menetelmän, jonka avulla kiinteä koostumus voidaan saavuttaa ilman lämmitysprosessia.

Patentoitu SeaNutritive Mineral Complex on ainutlaatuinen sekoitus hyvää tekeviä, mineraalipitoisia merileviä, tarkoin valittuja kylmäpuristettuja öljyjä sekä luonnollisia pigmenttejä, jotka takaavat kiinteän koostumuksen ilman synteettisten ja/tai kemiallisten lisäaineiden käyttämistä. Jokainen bareMinerals READY makeup tuote sisältää oman, uniikin sekoituksen tätä merellistä uutetta. Kylmäpuristettu öljy valitaan tarkoin juuri halutulle ihon alueelle. Yhdessä SeaNutritive Mineral Complex -uutteen kanssa ne takaavat optimaalisen tuloksen.

Lisätiedot:
Dermanor Finland Oy
Nuijamiestentie 3 C 1, Helsinki
p. 040 128 6766
www.dermanor.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Mineraalimeikkisarja bareMinerals READY