Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Life Resonance luonnonkosmetiikkasarja Suomeen

Life Resonance saapuu SuomeenSveitsiläinen korkealuokkainen luonnonkosmetiikkasarja Life Resonance saapuu Suomeen Fysicos Oy:n maahantuomana. Life Resonance ei ole kehittänyt pelkkiä tuotteita iholle vaan on panostanut ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin huolehtimalla myös kehon aineenvaihdunnasta sekä eri ernergiavirtojen toiminnasta.

Life Resonance - Beauty and Energy "Elämän Vire"

Life Resonancen toimii eri mekanismeilla saavuttaakseen pintaa syvemmältä lähtevän todellisen kauneuden ja hyvinvoinnin. Energiavirtojen aktivointi ja rauhoittaminen, valohoidot, väriterapia sekä uskomattoman upeat ihonhoitotuotteet ovat yhdistettynä Life Resonance kokonaisuuteen. Tuotteet valmistetaan sopimusviljelijöiden puhtaassa ympäristössä ja ilman keinotekoisia lannoitteita kasvattamista kasveista. Sveitsiläinen huipputeknologia ja luonnon raaka-aineet yhdistyvät siis laadun takeena Life Resonancessa.

Life Resonancen tuo maahan Fysicos OyLisätiedot:
Fysicos Oy, Raisio
p. 02 437 3303
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.fysicos.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Life Resonance luonnonkosmetiikkasarja Suomeen