Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Uudenlaisia Xtreme Lashes kuituja

Xtreme Lashes ripsikuidutMaailman johtava ripsienpidennysmerkki, Xtreme Lashes on pitkän tuotekehitystyön tuloksena julkaissut kauan odotetut markkinoiden pehmeimmät, höyhenen kevyet ja syvän mustat ripsikuidut, joilla saa tehtyä pehmeämmät ja aidomman tuntuiset ripsipidennykset kuin koskaan aikaisemmin.

Vaikka nämä ripset ovat synteettistä materiaalia, ne tuntuvat sekä kosketellessa että kiinnitettyinä yhtä pehmeiltä kuin luonnonripset, mutta ovat silti luonnollisen näyttävät. Ylellisyydestään huolimatta niiden materiaalihinta on edullinen, joten Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat saavat tekemästään työstä paitsi enemmän positiivista palautetta myös enemmän katetta.

Xtreme Lashes ripsiruudukot ja -sakset

 

Uusien ripsien lisäksi tuotevalikoimassa on nyt muitakin uusia tuotteita, jotka helpottavat ja nopeuttavat edelleen työskentelyä uusilla ripsillä. Uusia tuotteita ovat ripsiruudukot, joilla ripsimuotoilijat pitävät uudet helpommin järjestyksessä sekä ripsinauhasakset, joilla saa leikattua kätevästi sopivan mittaisen palan ripsinauhasta.

Lisätiedot:
A Class Beauty, Xtreme Lashes Finland
Piispanportti 5, 02240 Espoo
p. 0440 875 880
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.xtremelashes.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Uudenlaisia Xtreme Lashes kuituja