Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Coverderm meikki- ja ihonhoitosarja

Coverderm meikki- ja ihonhoitosarja SuomeenCoverderm meikki- ja ihonhoitosarja on nyt saatavilla Suomesta, sillä aikaisemmin rakennekynsien pioneeriyrityksenä tunnettu Competition & Sales CS Oy on laajentanut tuotevalikoimaansa myös erikoiskosmetiikan.

Coverderm Perfect Face meikkituotteet sisältävät meikkivoiteet, peitevoiteet ja puuterit täydellisen ihoon aikaansaamiseksi Lisäksi linjaan kuuluu myös meikinpoistoaine ja meikinalusvoiteet. Meikkituotteet ovat 100% vedenkestävät!

Coverderm Perfect Legs meikkituotteet sisältävät voidemaiset ja nestemäiset meikkivoiteet täydellisille säärille ja tarvittaessa koko vartalolle. Peittää täydellisesti esimerkiksi säärien suonikohjut ja mustelmat. 100% vedenkestävät!

Coverderm Vanish tuotteet on tarkoitettu couperosa-iholle ja siitä löytyvät sekä ihonhoitotuotteet että meikkituotteet.

Coverderm Luminous -linja on loistava apu maksaläiskiin ja muihin ihon pigmenttihäiriöihin. Sisältää tehokkaasti vaalentavat ihonhoitotuotteet ja linjan täydentää vaalentavat ja kirkastavat meikkituotteet.

Lisätiedot:
Competition & Sales CS Oy
p. 020 743 3545
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.kynnet.com

Ennen rekennekynsien pioneeriyrityksenä tunnettu Competition & Sales CS Oy on nykyään erikoiskosmetiikan maahantuoja. Valikoimasta löytyvät nyt mm. täysin vegaani SpaRitual käsien-, jalkojen- ja kynsienhoitosarja, Coverderm meikki- ja ihonhoitosarja, NaTrue-sertifioitu Nvey Eco -värikosmetiikkasarja, vihreään teehen pohjautuva Phyto Naturelle -kosmetiikkasarja, Gothmetic -värikosmetiikkasarja, Banalasta-ihonhoitosarja, Cosmébio-sertifioitu Bioregena-jalkojenhoitosarja, Exquite Lashes -ripsienpidennykset ja GlitzyLips -huulifoliot. Yhtiön omistaja ja toimitusjohtaja Ann-Mari Patshijew on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n puheenjohtaja.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Coverderm meikki- ja ihonhoitosarja