Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

YON-KAn kaksiosainen ihonhoito-ohjelma

YON-KASky Beauty Oy:n maahantuoma YON-KA lanseerasi Kosmetologipäivillä uuden kaksiosaisen ihonhoito-ohjelman ryppyjä vastaan.

Iän myötä iho ohenee, sen elastiinisäikeet vähenevät ja niiden laatu heikkenee. Tästä johtuen ihoon alkaa muodostua ryppyjä. YON-KA esitteli Kosmetologipäivillä uudet, AGE CORRECTION -tuoteryhmää täydentävät tuotteet, jotka suojaavat ihon elastiinia, aktivoivat uuden elastiinin syntymistä sekä parantavat sen laatua. Kaksi uutta hoitotuotetta taistelevat ihon ikääntymismuutoksia vastaan todistetusti tehokkaiden kasviuutteiden avulla. Kummatkin hoitotuotteista ovat tarkoitettu 45 - 55 -vuotiaille, syvistäkin rypyistä kärsiville asiakkaille.

YON-KAn Stimulastine Jout ja Stimulastine Nuit tuotteetSTIMULASTINE JOUR vähentää ryppyjä - ehkäisee elastiinin heikkenemistä.

Elastoosia ehkäisevä ainesosa, intialaisesta puusta uutettu olibaanihartsi, toimii voiteen tärkeimpänä ainesosana. Se ehkäisee elastiinisäikeiden heikkenemistä ja ryppyjen syvenemistä ihossa. Kauran polysakkaridit napakoittavat ja tasoittavat ihoa ja koentsyymi Q10 ehkäisee tehokkaasti vapaiden happiradikaalien toimintaa.

Päivittäisessä käytössä tämä nopeasti imeytyvä voide on myös ihanteellinen meikin alle. Voide ei sisällä lainkaan parabeeneja ja jopa 92 % sen ainesosista saadaan luonnosta.

STIMULASTINE NUIT vähentää ryppyjä - aktivoi elastiinisäikeiden muodustumista

Voiteen sisältämät tilli- ja hiivauutteet korjaavat elastiiniverkoston laatua sekä sen toimintaa ihossa. Ne vaikuttavat tehokkaimmin juuri yöaikaan, kun ihon uusiutumiskyky on parhaimmillaan.

Tämän takia voide levitetään huolellisesti puhdistetulle iholle iltaisin. Sen pehmeän täyteläinen koostumus tekee aikuisesta ihosta pehmeän ja tasoittaa ihon virheitä. Voide ei sisällä lainkaan parabeeneja ja jopa 93 % sen ainesosista saadaan luonnosta.

Molemmissa voiteissa ihon ikääntymistä ehkäisevät ainesosat:

  • pii aktivoi solujen uudistumista ja vähentää ihon virheitä
  • soijapeptidit uudistavat ihoa
  • voipuun voi, kasveista saatavat öljyt - viinirypäleensiemenöljy, viljan siemenöljyt - korjaavat, suojaavat ihoa; kosteuttava kasviperäinen glyseriini
  • A-, E- ja C-vitamiini - suojaavat ihoa vapailta happpiradikaaleilta ja näiden ihoa vanhentavilta vaikutuksilta.

Molemmissa voiteissa on sama, hienostunut ja rauhoittava tuoksu

  • appelsiinikukan ja jasmiinin eteeriset öljyt
  • Yon-Ka sydän - laventeli, kurjenpolvi, rosmariini, sypressi ja tinjami.

Hoitolassa tehtävä Vital Elastine -kasvohoito

Kyseessä on 12-vaiheinen kasvohoito, jonka kesto noin 1h 15 minuuttia. Hoidon tavoitteena on vähentää ryppyjä, ravitsee, kosteuttaa ja tekee ihosta kirkaamman. Kasvoihoidon uusi naamio STIMULASTINE ELIXIR tarjoaa mahtavia hoitotuloksia sisältämiensä vaikuttavien ainesosien avulla: pyökinsilmu-uute sisältää runsaasti aminohappoja, peptidejä sekä flavonoideja, jotka uudistavat ja korjaavat ihoa samalla, kun ginseng parantaa ihon kimmoisuutta ja antaa sille uutta elinvoimaa. Tuloksena kliinisten testien mukaan (11 naista, iältään 47 - 60 -vuotta) tasaisempi iho 91 prosentilla, kirkaampi iho kaikilla ja silminnähden nuorekkaampi iho 82 prosentilla.

Lisätiedot:
Sky Beauty Oy
p. 050 358 0588
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.skybeauty.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet YON-KAn kaksiosainen ihonhoito-ohjelma