Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Maria Gallandin uudistunut vartalon hoitolinja

Maria Gallandin uudistunut vartalon hoitolinja Soin Silhoutte.Espoolainen kosmetiikan maahantuontiyritys Norex Cosmetics esitteli Kosmetolopäivillä kolme Maria Galland uutuutta, joista yksi oli uudistunut Soin Silhoutte vartalon hoitolinja.

Soin Silhoutte on Maria Gallandin vartalon hoitolinja, josta löytyy kaikille vartalon ongelma-alueille soveltuva tuote. Soin Sihoutten mainitaan olevan mm. nautintoa tuottavaa ja miellyttää ihonhoitoa sekä hoikentavaa ja kiinteyttävää ihonhoitoa. Kun tuotteet ovat vielä toisiiaan täydentäviä on lopputulos jo kerrassaan mahtava.

Sarjan tuotteiden avulla voidaan tehdä nykyiaikaiseen elämäntyyliin suuniteltuja A La Carte -hoitoja, jotka ovat lyhyitä, viidestätoista minuutista puoleen tuntiin kestäviä paikallishoitoja. Hoidot kohdistetaan tietyille vartalonalueille, räätälöitynä hoitona kunkin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. A La Carte -hoitoja voidaan yhdistää kasvo-, käsi- ja jalkahoitoihin tai voidaan tarjota asiakkaalle vartalonhoitoja muihin hoitoihin yhdistettynä.

Soin Silhoutte tuotelinjaan kuuluu mm. seuraavat täsmätuoteet

412 Smoothin Body Srub412 Smoothing Body Scrub, joka on kaikille ihotyypeille soveltuva kuorintavoide. Vaikuttavina tehoaineina on käytetty suolayrttiä, joka aktivoi solujen uusiutumista, vilkastuttaa verenkiertoa ja poistaa epäpuhtauksia, suojaa ihoa ja säilyttää sen nuorekkaana. Toisena tehoaineena tuotteessa on erittäin ravitseva auringonkukkaöljy. Smoothin Body Scrubia on saatavissa 460ml ammattikoon lisäksi 150ml myyntipakkauksena, jonka suositushinta 34 euroa.

422 Velvet Body Balm on pitkäkestoisesti kosteuttava ja ravitseva voide. Tehoaineita on lukuisia; syväkosteuttava hyalyronihappo - urea - glyseriini yhdiste, ravitseva ja suojaava karitevoi, rahouhoittava ja punakkuutta sekä ihoärsytyksiä poistava defensil. Lisäksi skvaleeni, joka vahvistaa ihon suojausmekanismia ja kosteuttaa, kookosöljyuute epidermiksen suojakalvoa vahvistamaan, ihoärsytystä rauhoittava ja lievittävä lakritsin juuriuute ja onpa mukana myös antioksidanttina tuttu E-vitamiini. 350ml ammattikoon lisäksi saatavissa 200ml myyntikoko, jonka suositushinta 39 euroa.

410 Body Shaping Cream on täydellinen kotihoitotuote hoitolassa tehtäviin kiinteys- ja hoikennushoitoihin. Koostumukseltaan runsas ja hyvin levittyvä voide on suunnattu kaikille naisille, jotka haluavat "uudelleen muotoilla" vartaloaan. Vaikuttaviksi tehoaineiksi mainitaan mm. makea manteliöljy, mango, kookos, karitevoi sekä nesteitä juoksuttava ja kuona-aineita poistava kofeiini-bitter orange derivaatti. Myyntipakkauksen koko on 200ml ja suositushinta 86,50 euroa.

Firming Bust Sculpting Veil413 Body Shaping Gel on toinen vain myyntipakkauksena oleva Soin Silhoutte tuote. Body Shaping Gel - nesteiden liikkuvuutta lisäävä geeli on suunnattu naisille, jotka haluavat päästä eroon appelsiini-ihosta ja haluavat kiinteämmät vartalon muodot. Tuotteen mainitaan imeytyvän nopeasti, joten heti sen levityksen jälkeen voi pukeutua. Lisäksi sen mainitaan sopivan hyvin ensimmäisen ja toiseen asteen selluliittiin sekä nesteenkierto-ongelmiin. Body Shaping Creamin tavoin tehoaineena on käytetty kofeiini-bitter orange derivaattia, mutta myös kosteuttavaa panthenolia sekä centella asiaticaa (Gotu Cola). 150ml myyntipakkauksen suositushinta 44 euroa.

417 Firming Bust Sculpting Veil on rintojen kiinteytykseen tarkoitettu, dekoltee-aluetta kaunistava emulsio. Kiinteyttää, vahvistaa ihoa ja syväkosteuttaa. Tehoaineina kiinteyttävää kasviyhdistettä, rafferminea sekä kahdesta meriperäisestä aineesta uutettu Density bio system. Ammattikoko 225ml, myyntikoko 150ml. Myyntikoon suositushinta 44 euroa.

Lisätiedot:
Oy Norex Cosmetics Ab
Tuotepäällikkö Minna Luostarinen, p. 044 566 3612
www.norex.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Maria Gallandin uudistunut vartalon hoitolinja