Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Matis ja Phytomer uutuudet

Saga Beauty (Sunborn Saga Oy) esitteli Kosmetologipäivillä lukuisia uutuuksia, joista nyt käsittelyssä Matis ja Phytomer.

Matis logo

Matis Cell Expert™

Matis Cell ExpertMatis Paris Beauty Expert on kehittänyt uuden vallankumouksellisen kasvohoitoseerumin, joka toimii todellisena nuorekkuuden ylläpitäjänä. Kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille sopivan seerumin mainitaan vaikuttavan ihon kantasoluihin ja niitä ympäröivään ihoon mm. ylläpitämällä kantasolujen ihon uusiutumisprosessin aloittamiskykyä.

Matis-innovaatio Celle Expert™ -eliksiirissä on Matis - sarjan omaa matiStem CC™, valkoisen ruusun kantasoluista uutettua akiiviainetta. Uute sisältää runsaasti aktiiviaineita, kuten proteiineja, lipidejä ja sokereita, jotka auttavat suojaamaan ihon kantasoluja ympäröivää ihoa pidentäen kantasolujen kykyä käynnistää ihon uudistumisprosessi.

Ylellisen kauneuseliksiiri sopii käytettäväksi minkä tahansa hoitovoiteen kanssa ja sylinterinmuotoisen pakkauksen ja ulkonäkönsä ansioista se myös erottuu visuaalisesti edukseen. Saatavissa on tällä hetkellä 30 ml myyntikoko.

Hyaluronic Performance -hoitovoide

Matis Hyaluronic Performance75 vuotta täyttävä Matis täydentää Corrective Response -hoitolinjaa huipputeknologisella tuotteella, joka on tulos viimeisimmistä teknologian tutkimuksista. Hoitovoide on erinomainen vaihtoehto kosmeettisille injektioille säteilevän ja nuorekkaamman ihon saavuttamiseksi.

Intensiivisesti kosteuttava 24h hoitovoide sisältää ainutlaatuisen bioteknisen matiSystem H3T2 -yhdisteen, joka mm. silottaa ihon pintaa, kosteuttaa sitoutumalla ihon kosteusvarastoon ja täydentämällä sitä ja aktivoi solujen uusiutumista. Täydentävä vaikutus saadaan aikaiseksi säännöllisellä käytöllä, jolloin hyaluronihappoa varastoituu ihoon ja se turpoaa kuin sieni täydentäen ihoa ja häivyttäen juonteita. Kohdentava vaikutus edesauttaa voiteen imeytymistä ihon keskisyviin kerroksiin, aktivoiden ihon uusiutumista ja ihon luonnollista hyaluronihapposynteesiä. Vaikuttavien aineiden koostumuksen mainitaan optimoivan hyaluronihapon läpäisyn ihoon.

Kevyt, lähes vesimäinen koostumus vangitsee itseensä hyaluronihapon tehokkuuden. Voiden kosteuttaa intensiivisesti, täyteläistää ja silottaa ihoa. Myyntikoko 50 ml.

Phytomer logo

Saga Beauty esitteli Phytomerin osalta bioteknologian avulla kehitetyn XMF (Extra Marine Filler) konseptin ja erityisesti siihen kuuluvan hoitovoiteen, Pionniére XMF Creme Perfection Jeunesse sekä XMF-konseptia täydentävän Soin Pionniére erikoiskasvohoidon.

Pionniére XMF Creme Perfection Jeunesse

Phytomer Pionniére XMF Creme Perfection JeunesseVoiteen vaikuttavana raaka-aineena on EPS, eksopolysakkaridi. Se on biomolekyyli, joka saadaan Bretagnen rannikolla elävistä mikro-organismeista. Tämä biomolekyyli stimuloi kollageeni-, elastaani- ja hyaluronihapposynteesiä ihossa vahvistaen ja kiinteyttäen sitä. Aikuiselle iholle tarkoitettu korjaava ja juonteita madaltava hoitovoide, tutkimuksien mukaan, tasoittaa ihoa ja madaltaa juonteita välittömästi 15 minuutissa sekä tehostaa ihon elastaani-, kollageeni- ja hyaluronihapposynteesiä. Kuukauden käytön jälkeen iho on uusiutunut, tasaisempi, kiinteämpi ja kirkkaampi.

Phytomerin laboratorion kokoelmissa on yli 30 rakenneanalysoitua EPS:a, joiden käytön tulevaisuus kosmetiikassa on lupaava. EPS:n vaikutusta ihossa tehostaa Morio-orkideauute, joka suojaa kollageenia ja elastaania vaurioilta. Voiteen koostumus on miellyttävä ja ylellisen samettinen. Tuoksu hennon vesimäinen ja raikas.

Soin Pionniére erikoiskasvohoito

Erikoiskasvohoito, joka täydentää XMF-konseptia. Edistyksellisen bioteknologian lisäksi hoitoon sisältyy uudet hoitovaiheet ja ainutlaatuinen Pro-Youth hierontatekniikka.

Pro-Youth -hieronta on kehitetty osteopatian, naturopatian, reflexologian ja ayervedan opettajan ja konsultoivan kouluttajan, spesialisti Pierre Molton avustuksella. Tuloksien mukaan kaikki kahdestakymmenestäkolmesta vapaaehtoisesta naisesta, jotka osallistuivat yhteen Soin Pionniére -hoitoon valitsivat tavallisen kasvohoidon sijaan tämän hoidon.

Lisätiedot:
Saga Beauty
p. (02) 4456230
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.saga.fi/beauty

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Matis ja Phytomer uutuudet