Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Uudenlainen ohjelmistokokonaisuus pilvipalveluna

Tehden Software esitteli uudenlaisen ohjelmistokokonaisuuden pilvipalvelunaTehden Software (e-ngine oy) esitteli Kosmetologipäivillä Wanhassa Satamassa täysin uudenlaista, joulukuussa julkaistavaa ohjelmistokokonaisuutta hyvinvointialalle.

Uusi hyvinvointialan ohjelmisto Tehden julkaistaan joulukuussa 2012. Ohjelmisto sisältää kassaohjelman, internet-ajanvarauksen, tuotehallinnan, asiakashallinnan ja raportit. Tehden Software tarjoaa ohjelmiston pilvipalveluna eli internetin kautta. Edullisella kuukausimaksulla tarjolla oleva ohjelmisto on hyvinvointialan yrityksille suunniteltu ja siinä huomioidaan alan erityispiirteet kuten sopimusyrittäjyys. Markkinoilla ei ole aiemmin ollut tällaista ohjelmistokokonaisuutta pilvipalveluna.

Harmaan talouden torjunta

Tehden-ohjelmisto tulee markkinoille juuri hyvinvointialan kun hyvinvointialalla keskustellaan vilkkaasti harmaan talouden torjumisesta. Harmaan talouden torjumisen työryhmä toteaa loppuraportissaan, että tyyppihyväksytyn kassakoneen käyttöönotto aiheuttaa kohtuullisen suuren taloudellisen kustannuksen erityisesti nuorelle ammatinharjoittajalle. Tehden-ohjelmistossa alkukustannuksia ei ole lainkaan, vain kuukausimaksu käyttäjämäärän mukaan.

Pilvipalvelun etuja

Pilvipalvelulla on monia etuja verrattuna asennettavaan ohjelmistoon. Kun käyttäjä tilaa tunnukset, ohjelma on heti käytettävissä internetin kautta. Aloitusmaksua ei peritä vaan käyttäjä maksaa vain kuukausimaksua, joka perustuu kuukausikohtaiseen käyttäjämäärään sekä valitun ohjelmistopaketin ominaisuuksiin (alk. 49 € / kk, alv 0%). Käyttäjän ei tarvitse huolehtia päivityksistä ja hintaan sisältyvät tietojen automaattiset varmuuskopioinnit.

Tehden yrityksenä

Tehden Software on e-ngine Oy:n aputoiminimi. e-ngine Oy on vuonna 2007 Teemu Juntusen ja Heli Nykäsen perustama perheyritys, joka on kasvanut nopeasti ja työllistää jo 13 henkeä. e-ngine Oy valmistaa ohjelmistoja mittatilauksena mm. Motonet Oy:lle ja aputoiminimi Tehden Software valmistaa ohjelmistopaketteja pilvipalveluna.

Lisätietoa
Tehden Software / e-ngine Oy
Toimitusjohtaja Teemu Juntunen, p. 040 482 8223
Markkinointijohtaja Heli Nykänen, p. 040 550 4255
http://www.tehden.com

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Uudenlainen ohjelmistokokonaisuus pilvipalveluna