Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Alkavan pikkujoulusesongin täsmätuote: V 10 Plus Pycnogenol seerumi

Ihola Oy logoSyvän punaiseen pulloon pakattu V 10 Plus Pycnogenol Seerumi on mitä mainioin täsmätuote joulua edeltävään juhlakauteen.

Pikkujoulusesonkina hauskat, yön pikkutunneille venyvät juhlat ja tuhdit syömiset verottavat ihon kuntoa. Myös loppuvuoden kiire ja stressi näkyvät usein kasvojen iholla. V 10 Plus Pycnogenol Seerumi auttaa huolehtimaan ihosta silloin, kun se tarvitsee lisää puhtia. Pycnogenol Seerumi sopii erityisesti yli 30-vuotiaille, mutta se auttaa taltuttamaan väsymyksen, stressin ja puutteellisen ruokavalion aiheuttamia merkkejä kaikenikäisten iholla. Kauniin, joulunpunaisen pakkauksensa ansiosta seerumi on myös ihana hemmottelulahja.

Alkavan pikkujoulusesongin täsmätuote V 10 Plus Pycnogenol seerumiV 10 Plus Pycnogenol Seerumilla on tehokas antioksidanttinen vaikutus, ja se lisää myös kollageenin ja vitamiinien vaikutuksia iholla. V10 Plus Pycnogenol Seerumin sisältämä Pycnogenol on eteläranskalaisen Bordeaux’n alueen rannikkomännyn kaarnauute, jonka antioksidanttinen ominaisuus on 350 kertaa vahvempi kuin C-vitamiinilla, ja 170 kertaa vahvempi kuin E-vitamiinilla. Pycnogenol suojaa ihoa haitallisilta vapailta radikaaleilta ja estää siten muutoksia, kuten vanhenemisen merkkejä iholla. Sen lisäksi että se ennaltaehkäisee ihon hapettumista, Pycnogenol myös korjaa jo tapahtuneita vaurioita.

V 10 Plus -ihonhoitoseerumit

V 10 Plus -tuotteiden filosofia on, että kaunis iho on yhtä kuin puhdas, kirkas ja heleä iho, myös ilman meikkiä. Yksilölliset seerumit tarjoavat avun 10 eri iho-ongelmaan, näkyviä tuloksia saadaan jo 10 päivässä. Seerumeissa käytetyt raaka-aineet on valittu halutun lopputuloksen mukaan. V 10 Plus -seerumit ovat vesipohjaisia. Ne eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita. Tuotteet on testattu dermatologisesti. Värikkäät lasipullot tarjoavat ihonhoidon ohella todellista väriterapiaa! Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Japanissa.

  • Käyttö: Levitä 3 tippaa Pycnogenol Seerumia (tai sekoita useamman seerumin cocktail) aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle.
  • Pakkaus: lasinen pipettipullo 30 ml
  • Säilyvyys: Seerumit säilyvät avattuina kuusi kuukautta.
  • Hinta: 86 €

Saatavuus: V 10 Plus -tuotteita on myynnissä apteekeissa mm. seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Nastola, Turku, Kaarina, Tampere, Kuopio, Suonenjoki, Rantasalmi, Oulu, Raahe, Mikkeli ja Hamina.

Lisätietoa:
Nina Forssell
Ihola Oy
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

V 10 Plus -sarjan maahantuoja ja jakelija Suomessa on Ihola Oy, joka on ihonhoito- ja luontaistuotteiden vähittäismyyntiin keskittynyt yritys. Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 1994 Itäväylän apteekin tiloissa. Yhtiö on toiminut vuodesta 2011 lähtien Vuosaaren apteekin yhteydessä ja sillä on maahantuontia lähinnä Aasiasta. Toimitusjohtaja on Vuosaaren apteekkari Ann-Mari Hannula. V 10 Plus -sarjan edustajana Suomessa toimii Ihola Oy:n osaomistaja, proviisori Nina Forssell.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Alkavan pikkujoulusesongin täsmätuote: V 10 Plus Pycnogenol seerumi