Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Greencos Oy:ltä uudet être belle tuotteet miehille

être belle platinmen Greencos Oy:ltäêtre bellen platinmen -linja on kehitetty miesten ihon tarpeita ajatellen. Linjasta löytyy kaksi erityyppistä hoitotuotetta kasvojen iholle, jotka sopivat käytettäväksi parranajon jälkeen rauhoittamaan ihoa. Miesten silmienympäryksille kehitetty silmänympärysvoide häivyttää tummaakin tummemmat silmänympärykset. Platinmen -tuotteet ovat monipuolisia ja käytännöllisiä - juuri sopivia miehille.

Vaikuttavat ainesosat:

  • Platina: Nanoteknologian avulla platinaa voidaan hyödyntää korvaamattomana anti-aging ainesosana. Informaatio ihon uudistumisprosessista välittyy viipymättä soluihin. Punoitus, ärsytysreaktiot ja pienet vauriot häviävät nopeasti platinan uudistavan vaikutuksen myötä. Platina on hypoallerginen ainesosa.
  • Nanoteknologia: Nanopartikkelit ovat uskomattoman pieniä osia, joita käytetään sekä lääketieteessä että kosmetiikassa kuljettamaan vaikuttavia aineita soluseinämien läpi.
  • KosmetineTM: Luonnonmukainen anti-aging biopolymeeri, joka on kehitelty etenkin herkälle iholle. Kliiniset tutkimukset osoittavat Kosmetinen vähentävän ryppyjä, lisäävän ihon elastisuutta ja kosteutta sekä vahvistavan ihon suojausmekanismeja.
  • Ion-moistTM: Tämä aktiivinen ainesosa on kehitelty sopimaan juuri miehen iholle. Ion-moist säilyttää optimaalisen kosteustasapainon iholla jopa 24 tuntia.
  • Viski: Sisältää runsaasti mineraaleja kuten natriumia, kaliumia, magnesiumia ja kalsiumia. Mineraalien vaikutuksesta ihon immuunisysteemi paranee, ihosta tulee vahvempi ja ihon ärsytysreaktiot vähenevät.
  • Lumin-EyeTM: Edesauttaa kollageenin muodostumista ja palauttaa normaalin verenkierron kapillaarisuoniin. Lumin-Eye taistelee tummia silmänalusia ja silmäpusseja vastaan sekä vahvistaa sidekudosta rasittuneella silmänympärysalueella.
être belle All Over Wash

All Over Wash 100ml

Kasvoille, vartalolle ja hiuksille tarkoitetussa All Over Wash Gelissä on virkistävä maskuliininen tuoksu. Suihkugeeli puhdistaa ihon tehokkaasti kuivattamatta sitä. All Over Wash Gel antaa raikkaan energiaboostin jokaiseen päivään. Hinta noin 34 euroa.

être belle All Day & Night Eye Balm

All Day & Night Intensive Eye Balm SPF 12 30ml

Tämä silmänympärysvoide tarjoaa maksimaalista kosteutta väsyneelle silmänympärysiholle. Se sisältää tehokkaita anti-aging ainesosia kuten platinaa. Vähentää ryppyjä ja turvotusta silmien ympärillä sekä tummia silmänalusia. Hinta noin 44 euroa.

être belle All Day & Night Face Balm

All Day & Night Intensive Face Balm 50ml

Uudistava, rauhoittava ja rentouttava hoitovoide kasvoille. All Day & Night Intensive Face Balm vahvistaa ihon omaa suojakerrosta etenkin parranajon jälkeen sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. Voiteessa on miellyttävä maskuliininen tuoksu. Hinta noin 54 euroa.

être belle All Day & Night Intensive Care Emulsion

All Day & Night Intensive Care Emulsion SPF 12 50ml

Rauhoittava, kosteuttava ja uudistava Care Emulsion hemmottelee vaativaa ihoa. Emulsiolla on erityisen rauhoittava ja rentouttava vaikutus parranajon jälkeen. Tehokkaat anti-aging ainesosat tasoittavat juonteita ja ennaltaehkäisevät ryppyjen syntymistä. Hinta noin 54 euroa.

Lisätietoa:

Greencos Oy
Puh 044 055 0274
Email Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Web www.greencos.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Greencos Oy:ltä uudet être belle tuotteet miehille