Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Uusi Cliniderm Whitening tasoittaa ihon pigmenttierot

Uusi Cliniderm Whitening tasoittaa ihon pigmenttihäiriötACO Cliniderm Anti-Age -ihonhoitosarja laajenee päivävoiteella, joka on kehitetty ennaltaehkäisemään ja vaalentamaan ihon pigmenttiläiskiä. Kevyt ja hajusteeton voide imeytyy nopeasti ja sopii erinomaisesti meikin alle.

Pigmenttihäiriöt saattavat ilmaantua iholle jo alle 40-vuotiaana. Niiden syntymiseen vaikuttavat hormonaaliset tekijät sekä liika altistuminen auringon UV-säteille. Paras tapa välttää pigmenttihäiriöitä on ennaltaehkäisy.

Cliniderm Whitening -päivävoide ennaltaehkäisee ihon pigmenttihäiriöitä ja vaalentaa jo muodostuneita väriläiskiä. Tuotteen vaikuttavana aineena toimii Tetrapeptide-30, joka vähentää pigmenttihäiriöitä aiheuttavan melaniinin muodostumista iholla. Lisäksi tuotteessa oleva C-vitamiini kirkastaa ihoa ja toimii yhdessä E-vitamiinin kanssa suojaavana antioksidanttina. Cliniderm Whitening sisältää myös ihoa vahvistavaa niasiinia sekä AHA-happoja, jotka kuorivat ihoa ja hävittävät jo muodostunutta melaniinia tehden ihosta kirkkaamman ja tasaisemman värisen. Tuote sisältää UV-suojan SPF 10.

Cliniderm Whitening sopii käytettäväksi yksinään, mutta auringossa voiteen päällä on suositeltavaa käyttää Cliniderm Sun SPF 50 aurinkovoidetta.

Tuote on saatavilla apteekeista lokakuun puolesta välistä alkaen ja sen hinta on noin 27 €.

Yhteydenotot:
Markkinointipäällikkö Annukka Tuomiranta; Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

ACO HUD NORDIC AB on johtava ihonhoitotuotteita myyvä yritys Pohjoismaissa. Valikoimaan kuuluvat niin lääkevoiteet kuin luksuskosmetiikkatuotteetkin. Oma tutkimus- ja kehityslaboratorio takaa turvalliset, uudenaikaiset tuotteet pohjoismaisille asiakkaille. ACOn liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa ja ACOlla työskentelee noin 100 työntekijää. Lisätietoa ACOsta osoitteessa www.aco.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Uusi Cliniderm Whitening tasoittaa ihon pigmenttierot