Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Ensimmäinen luomusertifioitu ripsiseerumi

Markkinoille on vihdoin saapunut uusi täysin luonnollinen tapa saada pitkät ja tuuheat ripset!

Luomusertifioitu ripsiseerumi markkinoilleLuomusertifioidun RadicaLash ripsiseerumin teho perustuu vain ja ainoastaan luonnollisiin ainesosiin, kuten proteiineihin, tetrapeptideihin ja erityiseen RadicaLashin kehittämään Matrikine Complexiin, joka on pitkän tutkimustyön tulos. Sen ansiosta ripsien oma luonnollinen kauneus korostuu ja ripsistä tulee pitkät, tuuheat ja elinvoimaiset täysin luonnollisesti, vain 15 päivässä. Tuotteen käyttöä voidaan jatkaa niin kauan kun haluttu lopputulos on saavutettu. RadicaLash sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia ja on siksi kaikille turvallinen käyttää, eikä sillä myöskään ole luonnollisuutensa ansiosta lainkaan sivuvaikutuksia.

RadicaLashin kanssa samaan aikaan julkaistiin myös RadicalBrow kulmakarvaseerumi.

Kaikissa Vito Beautyn Radical -sarjan tuotteissa on Cosmebio-merkintä. Se on arvostettu leima,  joka takaa kaikkien tuotteiden ekologisuuden ja että leimalla varustettujen tuotteiden ainesosien puhtautta valvotaan tarkasti. Radical- sarjan tuotteet ovat Cosmebio -vaatimusten mukaisia ja ne ovat valmistettu ympäristöä-, eläimiä- ja kasvinsuojelua huomioon ottaen.

Lisätiedot:

Vito Beauty & Topkat Kosmetik Oy
Ihamäentie 584
31400 Somero
Puh. (02) 7793 600
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Ensimmäinen luomusertifioitu ripsiseerumi