Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Laboratoire Dermatologique ACM saapui Suomeen

Laboratoire Dermatologique ACM logoLaboratoire Dermatologique ACM on rantautunut Suomeen ja Skandinaviaan tänä keväänä. Ihotautilääkäreille kansainvälisistä kongresseista tuttu yritys Laboratoire ACM on keskittynyt puhtaasti ihotautien ja ihonhoidon tutkimiseen. Ranskassa heidän tuotevalikoimansa on paljolti apteekeissa ja maailman tiukoimmilla kosmetiikkamarkkinoilla se on iso meriitti.

Laboratoire ACM tutkii ja kehittää valmisteensa omissa laboratorioissaan Clichyssä, Ranskassa, ja tuo joka vuosi uutuuden markkinoille.

Kaikki Laboratoire Dermatologique ACM:n tuotteet ovat EU:n lainsäädännön mukaan valmistettuja ja testattuja. Jotkut tuotteista markkinoidaan mm. sairaaloiden ihotautiklinikoille ja haavanhoidon spesialisteille ja joillekin voideuutuuksista kosmetologinen hoitola on ensisijainen paikka.

"Useita hoitoja on jo kaivattu Suomessa kuten Laboratoire ACM:n kehittämät pigmenttihäiriöiden intensiivihoidot. Niistä meillä on Euroopassa hienon hoitohistorian kartuttanut VITIX® tuotesarja valkopälveen ja hyperpigmentaatiota uusin vaikuttavin molekyylein lähestyvä DEPIWHITE®", kertoo tuotepäällikkö Sari Tuomola. "Hyville uutuuksille etsimme hyviä koteja, jotta asiakkaat saavat toimivat hoidot asiantuntevilta käsiltä", jatkaa Sari Tuomola toivoen yhteydenottoja kosmetologisilta hoitoloilta.

Laboratoire Dermatologique ACM on toiminut reilut 20 vuotta ihonhoidon kehittäjänä ja toimii aktiivisesti yli 80 maassa ympäri maailmaa. Nyt pääsemme nauttimaan Laboratoire ACM:n tuotehelmistä ja laadusta Suomessa.

Tutustu www.labo-acn.com

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Sari Tuomola
gsm: 050 3037960
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
D-Control Life Science Investments ihonhoito
Köynnöskatu 7A 33270 Tampere

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Laboratoire Dermatologique ACM saapui Suomeen