Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

LCD Skin Cleaner Kengurumimmeiltä

Kengurumimmien LCD Skin CleanerTamperelainen Kengurumimmit on ottanut tuotevalikoimaansa edullisen, mutta tehokkaan LCD Skin Cleaner ultraääni-ihonhoitolaitteen.

Kyseessä on moderni selkeällä lcd-näytöllä varustettu laite, jonka teho perustuu verenkierron vilkastuttamiseen sekä lämpövaikutuksen ja värähtelyn aikaansaamaan mikrohierontaan. Nämä yhdessä toimivat asiat vilkastuttavat aineenvaihduntaa sekä ympäröivien kudosten verenkiertoa, solujen uusiutumista sekä siten kuona-aineiden poistumista.

Tehokas ja hellävarainen hoitotapa soveltuu kaikille ihotyypeille – myös herkälle iholle puhdistaen tehokkaasti ihon epäpuhtauksia ja kuollutta solukkoa. Kengurumimmien tiedotteen mukaan laite myös vaalentaa ihon tummentumia säännöllisesti käytettynä ja auttaa ehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä.

Reilun puolen kilon (610g) painoinen laite on pienikokoinen myös ulkomitoiltaan, sillä strategiset mitat ovat vain 25 x 20 x 7 senttimetriä.

Lisätietoa Kengumimmit ja LCD Skin Cleaner

Kengurumimmit  on Tampereelta käsin toimiva maahantuontiyritys. Liikeideana on tuoda markkinoille laadukkaita, hinnaltaan pienillekin hoitoloille sekä kauneudenhoitoalan opiskelijoille sopivia tuotteita.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet LCD Skin Cleaner Kengurumimmeiltä