Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Nouriche by RevitaLash on prostaglandiiniton ripsiravinne

Nouriche by RevitaLash on prostaglandiiniton ripsiravinne (Fenix Beauty Oy)RevitaLashin valmistaja Athena Cosmetics on halunnut vastata kuluttajien kysyntään ja on tuonut markkinoille uuden peptidipohjaisen, täysin prostaglandiinittoman ripsiravinteen RevitaLash ADVANCED:n rinnalle.

 

Bambuinen ZAO MakeUp

Luonnonkosmetiikkasarja ZAO MakeUp on saatavilla Suomesta.Bambua pakkauksissaan ja tuotteissaan käyttävä luonnonkosmetiikkasarja ZAO on tullut Suomen markkinoille mm. mielenkiintoisen meikkilaukun kanssa.

 

Uudelleentäytettävät puhdistusgeeli- ja hoitonestetuotteet Nimuelta

Uudelleentäytettävä puhdistusgeeli ja hoitoneste NimueltaEtelä-Afrikkalaisen Nimuen uusiin puhdistusgeeli- ja hoitonestetuotteisiin on saatavilla myös käteviä täyttöpakkauksia.

 

Nimuelta uutta anti-age teknologiaa

Nimuen Skin Refirmer on merkin uusinta anti-age teknologiaa ihon kiinteyttämiseen ja ilmejuonteiden madaltamiseen.Nimuen Skin Refirmer on merkin uusinta anti-age teknologiaa ihon kiinteyttämiseen ja ilmejuonteiden madaltamiseen.

 

Rohdos-Alalta uutta ihonpuhdistukseen

Rohdos-Alalta uutta ihonpuhdistukseen: Ella Baché Detox.Rohdos-Alan maahantuoman Ella Baché merkin uutuus lähettää perinteinen ihonpuhdistuksen romukoppaan.

 
 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet