Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Elizabeth Arden nimesi ensimmäisen meikkiartistinsa

 

Rebecca Restrepo (KUVA: Elizabeth Arden Inc.)Elizabeth Arden, Inc. on nimennyt Rebecca Restrepon brändin ensimmäiseksi globaaliksi meikkiartistiksi. Restrepo tulee toimimaan maailmanlaajuisena puolestapuhujana yhtiön eri toimintoihin liittyen.

"Rebecca on paras mahdollinen partneri, sillä hänestä ilmentyy Elizabeth Ardenin perusfilosofia - jokaisella naisella on syntymästään asti oikeus olla kaunis," kertoi yhtiön varatoimitusjohtaja ja markkinointijohtaja Kathy Widmer.

Uudessa tehtävässään Restrepo tulee toimimaan puolestapuhujana, brändin lähettiläänä sekä luovana neuvonantajana lukuisissa eri asioissa, tulevien trendien ennustamisesta aina kauneudenhoidon konsulttien koulutuksiin saakka. Yhtiön johtavana meikkiartistina Restrepo tulee lisäksi työskentelemään muotikuvauksissa sekä jakamaan asiantuntijuuttaan kuluttajille Elizabeth Ardenin sosiaalisen median kanavilla.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Elizabeth Arden nimesi ensimmäisen meikkiartistinsa