Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Coty tarjoutui uudelleen ostamaan uuden tj:n löytäneen Avonin

Yhdysvaltalainen kosmetiikkavalmistaja ja julkkisten hajuvesituotteisiin erikoistunut Coty on tarjoutunut uudelleen ostamaan Avonin, maailman suurimman kosmetiikan jälleenmyyntiyhtiön, joka jo kertaalleen hylkäsi noin 10 miljardilla yhdysvaltain dollarin arvoisen (noin 7,65 miljardia euroa) kauppasumman.

Coty päätti tehdä taannoin tarjouksesta julkisen. Päätökseen johdattivat kauan kestäneet, mutta tuloksettomana päättyneet yritykset saada Avonin edustajat saman neuvottelupöydän ääreen. Tästä huolimatta Cotyn edustajat painottivat, ettei Cotyllä ole tarkoitus ajaa hankintaneuvotteluita vihamieliseen suuntaan. "Tavoitteenamme on päästä neuvottelemaan Avonin kanssa ja noudattaa asianmukaista linjaa, jotta voisimme yhdessä ratkaista onko hankinta mahdollista", sanoi Bart Becht, Cotyn hallituksen puheenjohtaja lehdistötiedotteessa.

Coty haluaa ostaa AvoninAlkuperäisen lehdistötiedotteen julkaisun jälkeen Avon on julkisesti hylännyt Cotyn tarjouksen ja ilmoittanut syyksi mm. tarjoushinnan olevan yhtiön arvoon nähden alimitoitettu.

Palstatilaa maailman suurimmissa sanomalehdissä saanut yksipuolinen tarjouskilpailu sai uusia käänteitä kun Avon löysi lähes viiden kuukauden hakuprosessin jälkeen uuden toimitusjohtajan. Tänään 23.4. työnsä Avonissa aloittava Sherilyn S. McCoy nimettiin myös Avonin hallituksen puheenjohtajaksi. Yrityksen myynti on kääntynyt voimakkaaseen laskuun sen päämarkkinoilla Yhdysvalloissa, Brasiliassa ja Venäjällä, joten saa nähdä minkälaisia muutoksen tuulia kolmekymmentä vuotta Johnsson & Johnssonilla työkennellyt McCoy saa aikaiseksi. Vaikuttaako McCoy päätösvallallaan esim. Cotyn mahdollisuuksiin ostaa Avon?

Komedo.fi seuraa tilanneteen kehittymistä.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Coty tarjoutui uudelleen ostamaan uuden tj:n löytäneen Avonin