Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Kosmetologi on vuoden 2012 paras ammatti Yhdysvalloissa

 

US News and World Report on nimennyt kosmetologin yhdeksi tämän vuosikymmenen parhaimmaksi ammatiksi Yhdysvalloissa 27. helmikuuta julkaistussa uutisessa. Työllistymistilastoja Yhdysvalloissa julkaiseva Bureau of Labor and Statistics on arvioinut työllistymisprosentin alalla kasvavan 15,7 prosenttia vuodesta 2010 vuoteen 2020 mennessä. Tuona aikana liki 98.400 kosmetologin paikkaa tullaan täyttämään.

Kosmetologi vuoden 2012 paras ammatti Yhdysvalloissa Lehden julkaisema uutinen on otsikoitu hehkuttaen kosmetologien ammattikuntaa, mutta itse uutinen käsittelee parturi-kampaajia, joista osa on on hankkinut pätevyyden tarjota mani- ja pedikyyrejä, ihonhoito- ja meikkauspalveluita. Osa ammattitaitoa on tieto uusimmista kauneustrendeistä ja monelle parturi-kampaajalle se onkin elintärkeää voimakkaasti kilpaillulla alalla.

Muutamme ihmisten elämää

Asiakkaiden kanssa jutellessa parturi-kampaajat ovat huomanneet usein tarvitsevansa enemmän ja enemmän tietoa myös ihonhoidosta. "Teemme niin paljon muutakin kuin pelkästään leikkaamme hiuksia", toteaa New Yorkissa Scott J. Salons -nimistä yritystä johtava ja Professional Beauty Association -yhdistyksen varapuheenjohtaja Scott J. Buchanan. "Saamme mahdollisuuden muuttaa ihmisten elämää ja saada heidät pitämään itsestänsä."

Lue alkuperäinen uutinen täältä.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Kosmetologi on vuoden 2012 paras ammatti Yhdysvalloissa