Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Shiseidon kasvoiksi Jennifer Connelly

Shiseido Co. Ltd:n juhliessa 140 toimintavuottaan, on yritys ilmoittanut allekirjoittaneensa sopimuksen Oscar-voittaja näyttelijätär Jennifer Connellyn kanssa. Connelly tulee olemaan Shiseidon Future Solution LX ihonhoitosarjan kasvoina ja puolestapuhujana.

"Olen kiitollinen saadessani mahdollisuuden työskennellä jälleen Shiseidon kanssa ja edustaa Future Solution LX sarjaa maailmanlaajuisesti," Jennifer Connelly totesi. "Kuten Shiseido, myös minä itse uskon, että on tärkeätä valmistautua jo nyt hyvinvointimme tulevaisuuteen. Odotan innolla saadessani jakaa Future Solution LX:n tehtäväni kanssa maailman naisten kanssa."

Jennifer Connelly. Kuva: Shiseido / Alexei Hay

Vaikka tämä onkin ensimmäinen kerta kun brändillä on globaali puolestapuhuja, ei tämä ole ensimmäinen kerta kun Shiseido on työskennellyt samaisen klassisen kaunottaren kanssa; yli kaksi vuosikymmentä sitten, Connelly esiintyi Shiseidon meikkimainoskampanjassa Japanissa.

"Olemme intoa täynnä saadessamme toivottaa Jennifer takaisin perheeseemme juuri nyt kun juhlimme 140 toimintavuottamme," julisti Hiroshi Maruyama, Shiseidon International Marketing Department -osaston johtaja. "Jenniferin aito persoona, sitoutuneisuus perheeseensä ja halu elää kaunista elämää osuvat yrityksemme arvoihin ja Shiseidon asiakkaisiin. Uskomme, että hän kuvaa Future Solution LX sarjaa täydellisesti ja että hänen sisäinen ja ulkoinen kauneutensa tulee inspiroimaan asiakkaitamme."

Tänä keväänä, Connellyn voi nähdä hänen viimeismmässä elokuvassaan "Virginia". Hän on lisäksi tähdittänyt mm. seuraavia elokuvia, "A Beautiful Mind", josta hän voitti sekä Oscarin että Golden Globe palkinnon parhaasta naissivupääosasta, "Reservoir Road", "Blood Diamond", Requiem for a Dream" ja "The House of Sand and Fog."

Vuonna 2009 julkaistu Shiseido Future Solution LX on korkea-arvoinen ihonhoitosarja, joka perustuu Shiseidon palkittuun tieteelliseen tutkimukseen. Future Solution LX tuotteita on saatavilla kaikista Shiseidon myyntipisteistä ympäri maailman.

Lähde: Shiseido

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Shiseidon kasvoiksi Jennifer Connelly